Jump to content

Minőségi porcelánokkal lesz teljes az ünnepi teríték

2017. 11. 06. 20:10

Ki ne vágyna egy szép porcelánkészletre és csillogó evőeszközökre, ha otthonába fontos vendégeket vár? Új készletedet most a SPAR Magyarország pontgyűjtő akciójával különleges kedvezménnyel szerezheted be. (X)

Az ünnepi asztal precíz megterítésével szeretteidről való gondoskodásodat fejezheted ki. Ilyenkor nem csak finom ételekkel és italokkal kedveskedhetsz nekik, hanem az ünnepi helyszínnel is jelzed, hogy az együtt eltöltött idő milyen fontos számodra. De egy kötetlen baráti vacsora alkalmával is elegáns gesztus az igényes felszolgálás.

A tökéletes teríték megalkotásának feltételei: a terítés szabályainak ismerete, valamint a minőségi étkészlet és kiegészítők. Az elegáns asztal tradicionálisan fehér, ami elsősorban a terítő és az étkészlet színét jelenti. Fontos, hogy az asztal minden eleme az alkalomhoz illő színvonalú legyen, és harmónia legyen az étkészlet, a terítő, a szalvéta és az asztaldíszek között. Az alkalmi étkészlet hagyományosan porcelán, így egy fehér porcelánkészlettel és csillogó evőeszközökkel nem lehet hibázni.

Hiányzik a háztartásodból néhány kifinomult, márkás porcelán tányér vagy egy igényes evőeszközkészlet? A WMF csaknem 160 éve garancia a főzés és a tálalás élményére. Prémium konyhai termékei magas színvonalúak a design, a minőség és a felhasználhatóság szempontjából is, ezért is volt már korábban is nagy sikere konyhai eszközeinek a vásárlók körében.

A SPAR Magyarország idén ősszel már hetedik alkalommal kedveskedik hűséges vásárlóinak olyan pontgyűjtő akcióval, amelynek révén kedvezményesen szerezheted be a WMF ProfiSelect gondosan megtervezett, rozsdamentes nemesacélból készült evőeszközeit, vágás-, karcolás- és ütésálló, keményporcelánból készített tányérjait, táljait és egyéb konyhai kiegészítőit.

A pontgyűjtő akció 2018. január 24-ig tart a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. Vásárláskor minden elköltött ezer forint után egy hűségpontot kapsz, amelyeket 25 vagy 75 pontonként lehet beváltani az akcióban részt vevő WMF evőeszközök, tálak és egyéb konyhai kiegészítők egyikére.

Az akció különlegessége, hogy 75 pont beváltásakor eldöntheted: vagy 999 forintos, kedvezményes áron megveheted a négyrészes evőeszközkészletet, vagy a 25 pontos WMF termékek közül választhatsz hármat. Ezen kívül, hetente bizonyos termékek megvásárlásával extra hűségpontokhoz juthatsz. További részletekről a www.sparhuseg.hu oldalon olvashatsz.

(Forrás: Szerkesztőség)