Jump to content

A világhírű séf késeivel akár szakácsmester is lehetsz

2017. 05. 12. 12:22

A SPAR Magyarország új pontgyűjtő akciójában a világhírű séf, Jamie Oliver prémium minőségű konyhai és grilleszközeit szerezheted be kedvező áron. A csúcs szettel párodat és barátnőidet is meggyőzheted kulináris képességeidről. (X)

A friss és minőségi élelmiszer az alapja az egészséges étkezésnek. Nemcsak a SPAR hitvallása ez, de hasonlóan gondolkodik Jamie Oliver is. A brit sztárszakács könyveivel, műsoraival, kampányaival és éttermeivel világszerte rengeteg embert motivált már arra, hogy másképp tekintsen az ételekre és a főzésre, s tegyen azért, hogy finomabb, egészségesebb ennivalók kerüljenek az asztalára. A hazai kiskereskedelemben egyedülálló promóció keretében a SPAR Magyarország olyan konyhai eszközöket kínál hűséges vásárlóinak, amelyek a világhírű séf magas minőségi elvárásait képviselik.

Takács J. Roland, a Budavári Jamie’s Italian Head Chef-je és Kocsis Marcell Junior Sous-chef-je

A SPAR legújabb hűségpromóciójában 13-féle Jamie Oliver márkájú konyhai és grilleszközt vásárolhatsz meg a hűségpontok beváltása után, akár 80% kedvezménnyel. „Gasztrovarázslataidhoz” hatféle csúcsminőségű kést vagy a konyhai ollót szerezhetsz be – mindegyiknek nagy hasznát veheted a konyhádban. Jó szolgálatot tehet a praktikus és esztétikus Park Grillsütő is, az ízletes grillcsodák készítésében pedig nélkülözhetetlen a grillcsipesz, a grilltisztító kefe vagy a grillfordító-lapát.

http://sparhuseg.hu/jamie-oliver/termekek

A SuperShop kártyabirtokosok kínáló tálcára is gyűjthetik a pontokat, az univerzális faszenes grillsütőre pedig az INTERSPAR hipermarketekben tehetsz szert.

A hűségakció május 11 és augusztus 19 között zajlik a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A vásárlók minden elköltött 1000 forintjuk után 1 hűségpontot kapnak, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragaszthatnak. Ha legalább 25 pontjuk összegyűlt, kedvezményes áron vásárolhatják meg a kiválasztott terméket. A vásárláshoz a pénztárnál kell leadni a szükséges 25 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet, ott azonnal érvényesítik a kedvezményt. A hűségpontok beváltása május 11-től szeptember 3-ig tart. A hűségakció részvételi szabályzata megtalálható a www.sparhuseg.hu weboldalon és a résztvevő áruházakban.

Hogy a „grillszezon királynője” legyél, a legjobb alapanyagokkal és minőségi konyhaeszközökkel érdemes tüsténkedned. Az ínycsiklandó végeredményeknek köszönhetően biztosan besöpörheted az elismeréseket.

www.sparhuseg.hu

Képek: ©Copyright 2017 Jamie Oliver Licensing Limited. Jamie Oliver is a registered trademark. Photography: Matt Russell 2016

(Forrás: Szerkesztőség)