Jump to content

Nekik nem derogál metróval utazni!

2015. 01. 30. 20:12

Mostanában több sztár is felvállalja halandóságát, vagyis azt, hogy bármikor összefuthatunk velük a metrón. Feltéve, hogy New Yorkba visz az utunk.

A minap fotózták le Helen Mirrent a New York-i metrón, aki éppen leült egy másik utas mellé és teljesen átlagos módon viselkedett. A legkevésbé sem zavartatta magát, a vele utazók megcsodálhatták őt teljes életnagyságban, miközben – azért a biztonság kedvéért – a táskáját szorongatta.


Nem volt zavarban Tom Hanks sem, amikor lekapták a metrón. A nagyszerű színész olyan átlagosnak tűnik, mintha az egyik családtagunkat látnánk. Valamin nagyon elgondolkodhatott.


A legátlagosabbnak talán Naomi Watts mutatkozhatott, aki a gyerekeit vitte iskolába. Akár csak egy hétköznapi anyuka, leszámítva persze azt, hogy most is – még a sportcipőjében is – rendkívül csinos volt.


A metrózás lehet, hogy tényleg divatos, ha már Sarah Jessica Parker is ezt választja. Természetesen az aluljáróban is a szokásosan különc stílusában tűnt fel, így nem volt nehéz kiszúrni.


De Katie Holmes sem volt rest, ha metrózásról van szó. Igaz, hogy napszemüveggel próbálta álcázni magát, azért ilyen sikkesen elég könnyű célpont volt.

 

time.com