Jump to content

Itt a pudli-bugi!

2014. 04. 14. 15:40

Tíz évvel elkészülte után bukkant fel egy japán edzős videó –és azonnal internetes szenzáció lett belőle. Nem is csoda, ennél bizarabbat idén tutira nem fog látni!

A YouTube videót még a 2004-es nyári olimpiára készítette a Panasonic. A tornázós felvételen a kaliforniai születésű, japán modell, Mariko Takahashi nyolcvanas évekbeli aerobikgyakorlatokat végez, lelkesen ugrabugráló, latexes uszkárokkal körülvéve.

Hogy kellő legyen az összhang az aerobik-tréner és szőrös kollegái között, Mariko karjain és lábain hasonló kidudorodások láthatók, mint amilyenre a háttérben ügyeskedő ebek bundája van nyírva.

A klippet a reklámfilm-rendező Nagi Noda jegyzi, és annak a a kilencvenes években készült videónak a szó szerinti adaptációja, amiben az amerikai fitness-guru, Susan Powter beszél motivációról és karcsúsító gyakorlatokról.

 

A virgonc fitness-ebeket természetesen nem igazi uszkárok alakítják, hanem emberek, akiknek utólag CGI technikával csináltak bolyhos kutyafejeket. Az alapötlet hátterében Noda azon észrevétele áll, hogy a pudlik formára nyírt bundája az emberi izom alakjára emlékeztet.

(Forrás: Daily Mail)