Jump to content

Állati művészi!

2014. 03. 24. 11:48

Johannes Stöttert valószínűleg sokan irigylik munkájáért, hiszen naponta hosszú órákat tölt azzal, hogy gyönyörű, meztelen modellek testére csodálatos színeket pingál. Az már valószínűleg csak hab a tortán, hogy számtalan díjat is nyer egyedülálló testfestős projektjeivel.

A múltkoriban már írtunk egy hosszú lábú lányról, akit, kihasználva remek testi adottságait, művész barátnője zsiráffá alakított. Most egy hasonló művészi projektet szeretnénk bemutatni: első pillantásra bizony itt sem látszik, hogy nem egy igazi papagáj üldögél a képen. A tehetséges művész, Johannes Stötter modelljét gyönyörű, színpompás madárrá változtatta. Látják, hogy nem látják? Vajon hol van a fenti képen az ember, amikor semmi más nem tűnik fel, csak egy fatuskón üldögélő papagáj?

Ezen a képen a fehér vonalak segítségével már talán jobban kivehető, hogyan is készült ez a varázslatos optikai illúzió:

 

Modell és művész munka közben.

A többszörös díjnyertes Stötternek nem ez az első ilyen lélegzetelállító projektje, itt megcsodálhatjuk korábbi munkáit is:

Békanők.

 

Az igazi kísértés.

(Forrás: johannesstoetterart)