Jump to content

7 hajmeresztő kiegészítő kedvenceinknek

2014. 03. 11. 08:30

Amióta szinte már emberként bánunk házi kedvenceinkkel, óhatatlanul is elkényeztetjük őket. Úgy kezeljük, mint gyermekeinket, hát ehhez mérten szinte mindent meg is veszünk nekik.

Kutyáknak készült fogerősítő csont, kötött ruha, macskajelmez, a sor végtelen. Vannak valóban szükséges kellékek, amelyek javítják kisállataink életminőségét, pl. szükség esetén rengeteg fajta bolhairtó, de vannak egészen szükségtelen dolgok is. Az alábbiakban összeszedtük azokat, amiért még véletlenül se adjunk ki pénzt!

1. Kutyasör
Igen, jól látják. A termék megalkotói a reménytelenül és örökké magányos kutyatulajdonosokból indultak ki, mert ha már nincs kivel inni, hát nosza, tegyük meg a kutyát ivócimbinek. Már maga az ötlet is sértő, viccnek pedig túl drága.

2. Magasított szék kutyáknak
A szék értelme, hogy az asztalhoz (!) tudjuk ültetni kutyánkat. Néhány évtized múlva társalkodónőt is faraghatunk kedvencünkből, és versenyeztethetjük IQ-teszteken. Az agymenés eme formája valószínűleg fertőző, csak óvatosan menjük ilyen gazdik közelébe.

3. A kutyák hátsóját eltakaró matrica
Ha a kutyák vagy cicák hátsó felével szeretnénk legújabb selfie-nket elkészíteni, hajrá, rohamozzuk meg a boltot vagy internetes webáruházat, ahol ez a praktikus kiegészítő kapható. Lassan a szégyenérzet lesz a legújabb póz, amit kedvenceinknek megtanítunk.

4. Kutyaparfüm
Az egyik legbugyutább kellék mind közül. Az állatvilág még olyan közeg, ahol bármennyire hihetetlen is, de működik a természetes szelekció! Ezért bízzunk kutyánk szimatában, teljesen biztos, hogy e nélkül is megtalálja a megfelelő „partnert”.

5. Kutyakocsi
A babakocsi mintájára megalkották a „kutyakocsit”, amelyben tologathatjuk (!) kedvenceinket. Legyen akár kutyánk, akár macskánk: neki kettővel több lába van, mint nekünk, valószínűleg bírja az iramot, amit lépteinkkel diktálunk. A kutyákat kórosan gyermekként kezelő gazdiknak megadhatjuk pszichológus szerzőnk telefonszámát.

6. Körömlakk
Igen, csak az állatokra szabott körömlakkal lehet kedvencünk igazán trendi. Valószínűleg többféle színben kapható, a vásárlói igényeket kielégítendő. Kíváncsi lennék, hány napig tart kifesteni kutyánk vagy macskánk mind a húsz körmét.

7. Kutyagumi fagyasztó spray
Az eredeti ötlet valószínűleg az volt, hogy megkönnyítsék kutyusunk „melléktermékeinek” összegyűjtését a parkból. De spray-vel vagy sem, igazából teljesen mindegy, ha valaki rendet szeretne tartani kutyája körül, megoldja azt a jó régi, újságpapíros módszerrel.

 

 

www.huffingtonpost.com