Jump to content

Harry Potter mélységesen sajnálja a nőket

2014. 03. 01. 11:22

A Harry Potter filmek főszereplője, Daniel Radcliff egy új szerep kedvéért kénytelen volt többek között a hajnövesztés és a hosszú loknik gyötrelmeivel is megbirkózni.

Új frizuráját a WhatsOnStage díjátadó ünnepségén mutatta be először a nagyközönségnek, számolt be róla a People magazin. Az egykori világhírű varázslófiú új szerepe kedvéért hagyta elszabadulni rakoncátlan tincseit, mivel nemsokára Frankenstein új filmes adaptációjában fogja Igort alakítani.

A 24 éves filmszínész, aki korábbi szerepe szerint is szertelen frizurával rendelkezett, nehezebbnek találja a hajnövesztés feladatát, mint gondolta volna.

-Az nem zavar, hogyan nézek ki, de az igen, hogy milyen rettenetesen sokat kell foglakoznom vele. Nem is értem azokat, akik erre önszántukból vállalkoznak! Egy rémálom, mennyi időbe kerül megszárítani. Azóta teljesen más szemmel nézem a nőket, és nagyon sajnálom őket. Én magamtól egész biztosan nem növeszteném meg a hajam.

Egy előnye azonban van az új sörénynek: amióta elhajította a fodrászollót jó messzire, sokkal kevesebben ismerik fel az utcán.

(Képek: People, Telegraph)