Jump to content

A négy legcsalfább csillagjegy

2017. 10. 09. 17:55

Megbízható és hűséges vagy inkább hódító Casanova? Szokták volt mondani, hogy madarat tolláról, embert barátjáról, ez esetben viszont jóval helytállóbb: csalfát horoszkópjáról. Lássuk, mely négy zodiákusra jellemző a görög hűség.

Az ember személyiségéről nem csak szavai és tettei árulkodnak, hanem csillagjegye is. Az asztrológia szerint ugyanis csillagképünk teljes jellemrajzot képes festeni rólunk nagy vonalakba, így a temperamentum, a kedély és a párkapcsolati normák terén is szolgálhat némi plusz információval az emberről. Ismerkedés és randevú előtt, hasznos lehet!

Vízöntő

A jegy szülöttei fantasztikus szerető hírében állnak. Noha első pillantásra ridegnek és távolságtartónak tűnnek, szívük választottjának a csillagos eget is lehozzák. Figyelmesek, és igyekszenek a másik kedvében járni, teljesíteni vágyaikat. Bölcsek és lehet rájuk számítani a bajban.

Az ágyban a változatosságot kedvelik, nem okoznak csalódást. Akármeddig kényeztetik a másikat, ám pont ez egyben legnagyobb „hibájuk”. A görög hűség mintapéldányai hamar más utakra térnek, ha otthon nem kapják meg, amire vágynak. A túlzott ragaszkodással hamar el lehet űzni őket, pontosan ők azok, akiket meg lehet fojtani a szeretettel.

Skorpió

Nem kell a szomszédba menni a csalfaságért, ha a skorpió jegy szülöttjeiről van szó. Elképesztően tüzes szerető, a legszexibb jegyként tartják számon, hihetetlen intenzív erotikus kisugárzása van. A szerelem és a szexualitás élteti, ha kapcsolatában kihűl a vágy parazsa, hamar tovább áll, mert a hiányérzettől kiszolgáltatottnak, sebezhetőnek érzi magát. Mivel igen karakteres, magabiztos jegyről van szó, akinek szüksége van az állandó visszajelzésre, ezt az állapotot hamar be akarja szünteti, így más ágyában keresi majd a vigaszt.

Ikrek

Vonzó és kalandvágyó zodiákus jegy, az újdonság és a felfedezés élteti. A jegy szülöttei korlátok nélkül élik az életet, és ez a szerelem és szex terén sincs máshogy. Könnyen elmosódnak a határok a monogámia és poligámia között, így gyakrabban fut bele olyan dologba, ami a saját értékrendjébe belefér, ám másnál már a megcsalás határát súrolja.

Nem bírja az unalmat, amint kezd lanyhulni az érdeklődés, másnál keresi az izgalmakat. Ha meg akarod tartani hosszú távon, tartsd fenn az érdeklődését.

Oroszlán

Nem lehet nem észrevenni, minden szem rá szegeződik, amint belép valahová. Rettentően magabiztos, pontosan ez teszi annyira vonzóvá. Szereti a drámát, és úgy szőni a szálakat, hogy a mindennapok szürkeségét a szerelem és a szex színes árnyalatai dobják fel.

Viszont egészen addig marad hűséges, míg kitüntetett figyelmet kap. Amint más jobban csodálja, és rajongását tudtára is adja, lelép, mert ez élteti: az osztatlan rajongás, és a figyelem.

(Forrás: marmalade.hu | Kép: pixabay.com, pexels.com)