Jump to content

Balesetek az ágyban

2017. 10. 08. 19:00

A balesetek nem válogatnak kit és mikor érnek utol. Vannak eleve veszélyesnek ítélt helyzetek, de egy kapcsolaton belül a fizikai együttléteket nem sorolnánk ebbe a kategóriába. A gyönyör kapujában állva nem gondoljuk, hogy bármi probléma történhet.

A testi vágy nagy úr, és ha alkalom adódik az együttlétekre, akkor bizony vannak, akiket annyira visz a hév, hogy se a helyiség berendezési tárgyaira nem vigyáznak, se a saját, se a másik testi épségét nem veszik figyelembe. Ha te még nem szenvedtél balesetet szexuális együttléteid során, akkor szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis minden harmadik ember évente egyszer legalább elszenved valamiféle szeretkezés közbeni kisebb vagy nagyobb balesetet. Ha azt gondolod, hogy ilyen veled nem is fordulhat elő, akkor tévedsz. A szexben benne rejtőzik annak lehetősége is, hogy megsérülj.

Csak körülbelüli adat szerint, a világon naponta kétszáz milliónál is több pár adja át magát az élvezeteknek. Emberi életre lebontva egy átlagos étvágyú ember ötezernél többször létesít testi kapcsolatot. Ha pedig ennyiszer csináljuk, óhatatlan, hogy soha ne történjen semmilyen baleset. A statisztikai adatok szerint ez így is van, ugyanis a szexuálisan aktívak nagyjából harminc százaléka megsérül.

A nagy izgalom, az eufórikus hangulat, a mozdulatokba befektetett hatalmas energia miatt a párok egyik, másik, vagy mindkét tagja lekerülhet a földre. Ütések, zúzódások, ficamok, sebek érhetik a párokat. A leggyakoribb szexsérülések az izomhúzódás, izomgörcs, a könyökök és a térdek zúzódása, megfeszített csukló, lehorzsolt végtagok, kificamodott ujjak és persze a szőnyeg, vagy más textil által keletkezett égési sebek. Ha az együttlétekhez még más eszközöket is felhasználnak a párok, akkor a szexbalesetek statisztikáját csak erősítik, ugyanis ezek a tárgyak használat közben eltűnhetnek, eltörhetnek, benn ragadhatnak. Csak a szakemberek tudnák elmondani, hogy mi mindent láttak már pacienseikben, amely szex közben maradt rossz helyen. A heves együttlétek során nemcsak az érintett személyek sérülhetnek meg, hanem a heves együttlétekkor számos tárgy is eltörhet.

A franciák a szeretkezés csúcspontját kicsi halál jelzővel illetik. Hacsak nem súlyos szív- és keringési betegségben szenvedő adja át magát a testi örömöknek, akkor az orgazmus természetesen nem halálos, de addig eljutni lehet mégis nagyon fájdalmas.

Ha a partner nem veszi figyelembe párja jelzéseit, akarata ellenére tesz olyat, ami a másiknak nem jó, könnyen sérülésekhez vezet. Az is megtörténhet, hogy a heves együttlét során nem is érzik a hámsérüléseket, csak majd később.

Mindkét nem esetében találkoznak a nőgyógyászok és az urológusok szöveti- és hámsérülésekkel, de olykor a férfiasságban is komoly törések, szakadások keletkezhetnek, amelyek nemcsak ijesztőek, de nagyon fájdalmasak és akár műtéti beavatkozást igényelhetnek.

Szexbaleseteket egyáltalán nem az idéz elő, hogy extrém helyen történik meg az együttlét. Elég ahhoz az otthoni, megszokott közeg. A sérülésekhez tehát nem a helyszín játszik közre, hanem a szenvedély, a hevesség.  

(Forrás: marmalade.hu | bbc.com, thehealthsite.com, teenvogue.com/képek)