Jump to content

5 dolog, ami hidegen hagyja a férfit szex közben

2017. 09. 25. 16:21

Kósza szőrszálak, furcsa arckifejezés orgazmus közben, mellméret – a sort hosszasan lehetne sorolni, az amerikai Cosmopolitan utánajárt, hogy mely dolgok azok, amelyek a legkevésbé foglalkoztatják a férfiakat szexközben. Egészen meg fogsz döbbenni.

Az első szerelmes együttlét előtt gyakorlatilag bármire képesek rágörcsölni a nők. A rosszul legyantázott láb, a bikinivonal mentén megjelenő kósza szőrszálak, vagy épp a csúcsra jutás hosszú mivolta is stresszfaktorként jelenhet meg. No, de Amerika legkedveltebb nőimagazinja fellibbentette a fátylat a szexmisztikumról, és kiderítette, hogy a férfiak gyakorlatilag észre sem veszik azok a dolgokat, amelyeket a gyengébbik nem olykor katasztrófaként él meg.

Illatok odalent

Kellemetlen, de nem elhanyagolható kérdéskör a vagina illata. A legtöbb nő képes minden praktikát bevetni, hogy a kiszemelt hím számára tökéletes aromával és illattal álljon elő, de valójában minden előmunka teljesen felesleges.

A női nemiszerv szagát hormonok befolyásolják, s meglepő, de ami a gazdája számára kellemetlenül hat, az az ellenkező nem számára pont, hogy vonzóvá teheti. Persze ez esetben nem halszagra emlékeztető bukéra kell gondolni, csak a szokásosnál intenzívebb illatokra. Ez utóbbi annak tudható be, hogy a kiszemeltnek fel akarjuk kelteni az érdeklődését. Tehát, nem kell aggódni azon, hogy mit szól majd az alsó fertályhoz a kedves delikvens, mert a hormonok úgyis magukért beszélnek.

Furcsa szexhangok

Valószínűleg senkit nem fog meglepni a közösüléssel járó akusztika, így felesleges azon aggódni, hogy vajon mit szól hozzá a partner. A szokatlan hangok nagyon is megszokottak szex közben, így ne aggódj azon, hogy félreérti a hangok forrását, sőt mi több. Egyáltalán nem foglalkoznak vele.

Nyögni vagy nem nyögni

Ez biza még mindig nagy kérdés. Többnyire még mindig az a tévhit él a nők agyában, hogy a kötelező hangot adni az élvezeteknek, még akkor is, ha épp csendes típusról van szó. Pedig a férfiak túlnyomó része egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy milyen hangosan vagy épp milyen halkan élvezkedik a másik.

Arckifejezés

A teljes sötétség elrejti a másik arcát, így megoldásként szolgálhat de azzal együtt az összes meghitt, romantikus vagy épp vad pillanatot is, amire egy unalmas szerda délután jó visszagondolni.

Ne görcsölj rá arra, hogy milyen arcot vágsz orgazmus közben, elvégre, az övé sem jobb! Különben is, nagyon beindító látni a másikat miközben élvezi azt, amit csinálunk.

Túl sokáig tart

Miközben azon kattog az agyad, hogy túl sok időbe telik elmenni, valójában csak értékes szexmásodperceket vesztegetsz és tényleg egyre távolabb kerülsz az áhított állapottól. Legyen szó nőről vagy férfiról a jó és odaadó szexpartner képes hosszas perceken, órákon át kényeztetni a másikat, hogy neki is jó legyen, épp ezért a legkevésbé sem érdekli, hogy meddig tart, elvégre szex közben megáll az idő.

Ha viszont szexpartnered számolja perceket, és azt érezteti veled, hogy igyekezhetnél, akkor viszont rossz lóra tettél.

(Forrás: marmalade.hu | Kép: pixabay.com, freegreatpicture.com)