Jump to content

Mi sem vagyunk tökéletesek, de közelíthetünk ahhoz

2016. 10. 04. 19:00

Nincs tökéletes ember. Az más, ha a szerelembe zuhanáskor tökéletesnek látjuk a párunkat, de a köd felszállása után néhány dolog felszínre kerülhet. Mindenki olyan, amilyennek megteremtetett, és amilyen embert farag magából.

A nők vagy nagy barátok a tükörrel, vagy nagyon nem. A legjobb a köztes állapot. A férfiak tönkre mennek azoktól a nőktől, akik mindig a tükörben, vagy tükröződő felületben magukat csodálják, javítják sminkjüket, vagy épp a hibáikat méregetik. A legnagyobb rémálom a férfiak számára az, ha a nő felteszi a kérdést: csúnya vagyok? Erre nincs jó válasz. A férfiakat nem igazán viseli meg, ha épp az orrunk hegyére nőtt egy pattanás, vagy 2-3 kg-ot híztunk, lett néhány ősz hajszálunk, ráncunk. Számukra ez olyan átmeneti állapot, amelyet sokszor észre sem vesznek.

A jól működő párkapcsolatokban figyelembe kell venni a már rég bejáratott baráti köröket. A férfiak baráti köre más és másmilyen módon működik, mint a nőké. A férfiak barátaikkal egészen máshogy tartják a kapcsolatot, mint mi nők. Te is elmondasz mindent a barátnődnek? Tud akár még a nagyon intim titkaidról is, amit a pároddal élsz meg? Nos, lehet, hogy a férfi is megoszt barátjával néhány fontos dolgot, de nem ennyire részletesen. Ha pedig együtt vagytok a párotok barátaival, akkor meg kell találni az arany középutat. A túl csendes és a túl beszédes barátnő közötti szinten próbáljátok megtalálni magatokat.

Túl sok van az erős jellemű, emancipált, intelligens és önálló nőből. Csajok, ha van párotok, szeretitek őt, akkor néha nyugodtan kérhettek segítséget olyan kényes ügyben, amiben a férfiak sokkal járatosabbak, ügyesebbek, és profin elhárítják a hibákat. Jó az, ha valaki, nő létére nem ijed meg a problémák láttán, de higgyétek el, hogy a párotok szívesen áll a segítségetekre. Ha egy férfi megmenthet minket, éppen olyan jó érzéssel töltheti el őt, mintha mi tudunk megoldani valamit férfi segítsége nélkül.

Amit a pasijaink utálnak, ha minden egyes közös mozzanatról kép kerül fel a közösségi oldalra. Nem szükséges a fél világgal tudatni, hogy éppen hogyan alszik a párotok az ágyban. Örüljetek, hogy mellettetek van, de nem kell minden mozzanatról mindenkinek tudnia. Becsüljétek meg, hogy együtt vagytok, és használjatok ki minden percet, ne a tündökléssel foglalkozzatok.  

A féltékenységet nevezik a zöldszemű ördögnek, amely számos kapcsolat megbuktatója lehet. Gondoltad volna, hogy a túl kicsi féltékenység sem jó? Ha cseppnyi féltékenység sincs a kapcsolatban, az a nagyfokú érdektelenséget feltételezi a másikban, vagyis ez legalább annyira ártalmas lehet, mintha túltengene a zöldszemű.

(Forrás: everydayfamily.com, foxnews.com/képek)