Jump to content

A tíz legnehezebb és legveszélyesebb szexpóz

2016. 10. 04. 21:54

Nem szabad bedőlni minden szextippnek, mert az ember egészsége bánja. Itt van például az a tíz szexpóz, amit deréktörés, sérv és arcra esés nélkül csak a profik ússzák meg.

Ha artista, haladó jógás, szertornász vagy erőember vagy, akkor ez az összeállítás nem neked szól - csakis az átlagos - vagy annál rosszabb - kondival és hajlékonysági szinttel rendelkező olvasóknak. Íme, jöjjön az a 10 szexpóz, amit senki ne próbáljon ki otthon! 

A gyertya: ez a póz haladó jógásoknak való, akik 25 másodpercnél tovább képesek gyertyapózban állni, illetve olyan férfiaknak, akik nem bánják, ha péniszük lefelé hajlik behatoláskor.

A talicska: ennél a póznál a nő fekvőtámasz pózba helyezkedik el, partnere felemeli lábait, a nő lábaival a férfi csípője köré tekeredik és ha mindketten bírják tartani a pozitúrát, nincs más hátra mint a behatolás.

A pók: aki általános iskolában rendesen csinálta a pókjárást, annak ez meg se kottyan. A pók nehézsége, hogy fel kell emelni és meg kell tartani a csípőt.

A vajköpülő: a nő részéről hajlékonyságot, nyak-és vállizmokat kíván ez a póz, míg a férfitól egyensúlyérzéket és bika combizmokat.

A felüljáró: ha ettől nem törik ki az ember nyaka, akkor semmitől. Ennél a póznál a nő a hátán fekszik, lábait pedig annyira hátrahajtja, hogy orrával elérje tulajdon térdét. A férfi belép a lábai közé, kicsit behajlítja lábait és felülről hatol a nőbe.

A harmonika: itt már a férfi fekszik a hátán, lábait felemeli, a nő karjai alá fűzi, karjaival megtartja a nő popsiját és várja, hogy partnere rápozicionálja magát. Ez a póz erős karokat és combizmot igényel.

A híd: ehhez a pózhoz megint csak minimum artistának kell lenni, mert egy átlagos földi halandó ezt nem úszná meg deréktörés nélkül. Ki az a férfi, aki hosszú perceken keresztül képes megtartani magát hídban - úgy, hogy közben élvez is?

A csipesz: ezen az ábrán szinte minden izomcsoportot be lehetne jelölni pirossal, hogy megmutassuk, micsoda izommunka kell egy ilyen szexuális együttléthez. Karizmok, hasizmok, derékizom...

A húzás: az ábrán nem látszik jól, de itt az lenne a feladat, hogy mindketten a hátukra feküdjenek, lábaikat behajlítva behelyezzék a másik gerince alá, karjaikkal egymásba kapaszkodjanak, és elkezdjék egymásra húzni magukat. Sok sikert!

A tandem: ez a póz maximum akkor kivitelezhető, ha a férfi erőművész, a nő pedig egy 40 kilós kismadár. Ki tudna hosszú perceken keresztül megtartani egy nőt, miközben az a férfi karjaiba kapaszkodik, hogy ne essen arcra.

(Forrás: nlcafe.hu)