Jump to content

Mondatok, melyeket gyakrabban kellene mondanod a szerelmednek

2016. 09. 02. 08:38

Sajnos mindannyiunkkal megesik, hogy nem fordítunk annyi figyelmet a párunkra, mint amennyit megérdemelne. Könnyen előfordul, hogy elfelejtjük, mennyit is jelent egy kedves bók, vagy mennyire fontos bizonyos dolgokat kimondani. Ezért is érdemes magad emlékeztetni arra a pár dologra, amiket a jobbik feled is szívesen hallana.

Apró bókok

Valljuk be őszintén, hogy a férfiak sokkal hiúbbak, mint mi nők (és ezzel nincs is semmi probléma).

Éppen ezért – csak úgy, mint, ahogy neked is jólesik, úgy a szerelmed lelkét is simogatja egy-egy kedves megjegyzés, amit felé teszel.

Bátran mondd ki azt, ami a fejedben jár, amikor éppen azt gondolod, hogy milyen szexi, mennyire ügyes vagy milyen okos. Mindenkinek jól esik, ha szépet hall a párjától, ráadásul ezzel a kettőtök közötti tüzet is könnyen életben tarthatod.

„Szeretlek”

Nem, most nem azt javasoljuk, hogy minden reggel és minden este kötelezően elismételd a pasidnak, hogy szereted.

Inkább arra biztatunk, hogy minden olyan pillanatban, amikor ránézel és azt gondolod, hogy „annyira szeretem”, vagy „igen, szerelmes vagyok belé”, akkor mondd is ki neki bátran, hangosan.

Sajnos a mindennapi rutin és a problémák miatt sokszor elsiklunk ezek felett a pillanatok felett, pedig ez az egy, egyszerű szó sok mindenre gyógyír – és ez igaz a családi és baráti kapcsolatokra is.

„Megbántottál”

Egy kapcsolatban fontos, hogy minden érzésedről nyíltan tudj beszélni a pároddal, amibe beletartozik az is, hogy ha megbántott.

Persze nem muszáj minden esetben órákig tartó lelkizést tartani, de az, hogy a pasid tudja, hogy mi bánt, pont annyira fontos neki is, mint neked.

Ne tarts a kellemetlen beszélgetésektől, mert ezek is épp annyira természetesek mint mondjuk az, ha esik az eső. Plusz ha olyan ember van mellette, aki megért, akkor ez inkább felüdülés lesz, mert egyikőtökben sem maradnak tüskék.

„Sajnálom”

Elnézést, ha ez túl egyértelmű lenne, de meglepődnél, hány embernek okoz nehézséget a saját hibáját belátni és esetleg bocsánatot is kérni érte.

Nincs is annál idegesítőbb mint ha a párunk képtelen belátni, hogy ő tehet valamiről és mindenért mást okol, ezért (legalább) te próbálj meg nem ilyen lenni.

Vállalni a felelősséget a tévedéseinkért olyan, mint egy fontos kirakós darabjai – ha ezek hiányoznak sosem lesz teljesen egész a kép.

„Emlékszel, amikor...”

Ahogy telik az idő és egyre természetesebbé válik az együttlét életed párjával, nagyon sokat segíthet, ha felelevenítitek a legszebb közös pillanatokat. És nem, nem elég ezt többhavonta megtenni, amikor elmentek egy romantikus vacsorára!

Minél gyakrabban megteszitek ezt – persze nem kell túlzásba vinni – annál gyakrabban kelnek újra és újra életre azok a kis pillangók mindkettőtök gyomrában.

Az ilyen emlékek pedig könnyen visszahozhatják azokat a csodás régi érzelmeket, amiket még a kapcsolat elején éreztetek.

„Jó reggelt” és „Jó éjt”

Ez a két ártatlan kifejezés egy kapcsolat elején még oly magától értetődő.

Azok a kedves „jó reggelt” és „jó éjszakát” üzenetek mindenki arcára könnyen mosolyt csalnak. Aztán, ahogy telik-múlik az idő már egyre kevesebbszer vesszük a fáradtságot arra, hogy ezt megírjuk, vagy kimondjuk.

Pedig a törődést ezzel is könnyen éreztetheted a kedveseddel, ha pedig egy extra csók, vagy egy frappáns üzenet is társul hozzá, felpezsdítheti az estéteket is.

Pár egyszerű szó, de nagy az erejük, ezért használd őket minél gyakrabban.

(Forrás: marmalade.hu)