Jump to content

Pasivonzó önképzőkör

2016. 03. 01. 19:00

A jelenleg egyedülálló nők többsége párkapcsolatra, szerelemre vágyik. Még ha meg is élte a szingliség minden kellemességét, egy idő után ez már vajmi keveset fog jelenteni.

A társ, a kapcsolat nélküli élet minden percének kiélvezése után elérkezhet az életedben az a pont, amikor már másra vágysz. Igenis akarsz társat, igenis le akarod hajtani a WC ülőkét, igenis főzni szeretnél reggel valaki másnak is kávét főzni magadon kívül. Ami eddig tetszett az egyedüllétben, az mostanra már unalmassá vált. Készülj fel arra lélekben is, hogy beléphessen életedbe valaki, mondjuk álmaid pasija.

Először magadat kell egyensúlyba hoznod. A saját életeddel kell megelégedned és boldognak lenni benne. Tegyél azért, hogy álmaidat megvalósítsd, hogy megvalósíthasd önmagad, mert akkor olyan plusz energia fog belőled áramolni, amely vonzza hozzád a további jót. Ez személyekre éppúgy vonatkozik, mint anyagi javakra. A jó energiák kifelé sugárzása azt eredményezheti, hogy az emberek szeretnek a környezetedben tartózkodni, szeretnek veled beszélgetni. Ki kedveli az olyan embert, aki állandóan csak panaszkodik? Ki szeret olyan ember közelében lenni, aki csak a rosszat látja, és azt hangsúlyozza ki? A válasz egyértelműen, senki. Ezek az emberek sok energiát, életkedvet elszívnak másokból. Ha netán eddig többségében volt a negatív gondolat az agyadban, és sokat panaszkodtál mindenre és mindenkire, akkor itt az ideje a változtatásnak. Lásd meg a jót, a szépet, és ne adj teret a negatív gondolatoknak. Nem kell ehhez nagy szakértelem, hogy mi magunk rájöjjünk ezekre, ám megvalósítani lehet, nehezebben megy. Legyél tisztában önmagaddal. Ne ringasd magad álmokban, ne alkoss hamis képeket önmagadról, mert az nagyon félre viszi nemcsak a kapcsolataidat, de az egész életedet is. Ha egy kicsit is hiszel a gondolat teremtő erejében, akkor hagyj egy részt üresen a szekrényedben, hogy a majdani társad ruháit lehessen hová elhelyezni. Beszerezhetsz néhány alapvető terméket, amelyet majd a párod használhat, ha már együtt lesztek. Készíts ki egy férfi papucsot, szerezz be plusz egy fogkefét, borotvát és borotvahabot. Ezzel is magadhoz vonzod a társadat, a szerelemet. El is képzelheted magadban majdani partnered. Milyen adottságokkal, belsővel rendelkezzen? Mi tetszene igazán neked? Szánj rá időt, mélázz ezen el, és gondolataidat papírra is írd fel, hogy nyoma maradjon. Időnként olvasd át, és higgy abban, hogy teljesül, hogy találkozol vele.

A múlt elengedése egy hatalmas lépés afelé, hogy elengedd szingliséged, és a megromlott kapcsolatokat. Ezt is könnyű mondani, mégis meg kell próbálni, hogy görcsök, feszültségek nélkül élj.

(Forrás: suzie81speaks.com/kép)