Jump to content

Férfiaggályok, mert nem csak a nőknek van

2016. 02. 09. 18:00

Az első légyott nemcsak a nők részéről nagy áttörés, és nagy izgalom. A férfiak éppúgy aggódhatnak olyan tényezőktől, amely esetleg partnerük kedvét elveheti az intim együttléttől. Még a nagydumás, a bugyit lebeszélő férfiban is lehet olyan gátlás és félelem, amely az egész randit hazavághatja.

A nők legtöbbje elégedetlen valamelyik testrészével, amelyet aztán féltve őriz minden tekintettől. Az intim pillanatok ezt nem teszik lehetővé. Olyankor mindenről lehull a lepel, és ami eddig takarásban volt, az láthatóvá válik. Csakhogy a férfiaknak is lehetnek ilyen testrészeik. A súlyfelesleget ők is éppúgy el szeretnék tusolni jól megválasztott ruhával. A férfiak esetében a hízás során megnőhet a zsírpárna, amely akár lógó melleket is eredményezhet. Egy férfi nagy mellekkel? Ez az, amit egy nő legkevésbé látni kíván, főleg nem első együttlétkor. Na persze az általánosítás nem helyénvaló, hiszen ha a sors a megfelelő nővel hozza össze a férfit, akkor úgy fogadja el az ember, ahogy van.

Nemcsak a férfiak, de a nők álma is a kocka has. Legalábbis eszményképként ilyen embert tudnánk a leginkább magunknak elképzelni. Na persze aztán szembesülünk a valósággal, ugyanis nem mindenkinek adatik ez meg. Ha választani kell a napi szinten gyúrni járó, leginkább csak magára figyelő férfi, és a kicsi pocakkal rendelkező, de társára odafigyelő férfi közül, nagy valószínűséggel sok nő ez utóbbi kategóriát választaná. Csakhogy a gömbölyödő férfi pocak azért mégsem olyan, amelyet az ember mutogat, pedig eljön az az idő, amikor a ruháktól meg kell szabadulni.

Genetikai adottság, hogy milyen az ember haja. A férfiak esetében számolni kell a kopaszodással és az őszüléssel, amely érzékenyen érintheti őket. Sokaknak valóban igazán kényes pont ez, éppen ezért az optikai csalás érdekében szívesen nyírják hajukat nagyon rövidre. Az ősz hajszálak eltüntetésekor is sokszor használják a férfiak ezt a módszert. Az ősz halántékot azonban a nők java igencsak kedveli, ettől függetlenül sok férfi takarja kopasz búbját, ősz hajszálait.

A férfiak szőrzete is adottság kérdése. Ki gyérebbel, ki még a hátán is szőrrel él. A férfiasság egyik jele volt a szőr, amelyet szívesen mutogattak is. Ma ez a tendencia mára egészen megváltozott. A nagyon szőrös férfiak közül is sokan igyekeznek legalább a hátukról eltüntetni a szőrt. Mások ennél tovább is haladnak és ehhez akár az igen kényes és fájdalmas gyantázást is magukra vállalják. Erre egyáltalán nem minden dús szőrzettel megáldott férfi hajlandó. Van, akit nem zavar, és van, aki nem szereti magán a szőr, és ez frusztráltságot idézhet első intim együttlét során is.

A férfi legyen magasabb a nőnél. Régóta ez a tendencia hódít, ám vannak olyan párok, ahol a nő a magasabb. Nem mindenkit zavar ez, ám az a férfi, aki nem kedveli a magasabb nőket, kisebbségi érzést keltenek bennük.

A méter a lényeg, vagy nem lényeg? A férfiak legnemesebb és legfontosabb testrésze okozhat némi feszültséget. Annak mérete, formája mind alapja lehet a belső félelemnek.

(Forrás: authoritynutrition.com/kép)