Jump to content

5 dolog, ami intimebb a szexnél

2014. 12. 20. 20:12

Ha intimitásról van szó, gyakran a szex jut eszünkbe, azonban az csak nagyon kevés esetben lesz valóban intim. Az intimitás közelség, egymásra hangolódás, meghittség. És mivel érhetjük el, ha pont a szex nem ilyen?

Íme néhány tipp (főként) pasiknak:

1. Mondd neki, hogy gyönyörű
Sok pasi naponta bókol a barátnőjének minden hátsó szándék nélkül. Nem minden nőnek kell bókolni, csak annak, akiket valóban szeretnek. Akkor tényleg különleges és figyelemre méltó lesz a dicséret, a nő pedig nagyon romantikusnak fogja találni.

2. Írj szerelmes levelet
Sok mindent nem lehet elmondani szavakkal, de minden nő szereti hallani, hogy szeretik. Nem kell nagy ördöngösségre gondolni, és nem kell félni sem egy ilyen levél megírásától. Csak írd le, hogy mit jelent ő neked. És ami fontos: kézzel írd, mert annak sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítunk, mint a géppel írt szavaknak.

3. Menjetek együtt kikapcsolódni
Ha együtt utaztok el valahová, biztos, hogy jobban megismeritek majd egymást. Töltsetek el együtt két hetet, és miközben jobban megismeritek a másikat, közelebb kerültök egymáshoz és biztos, hogy több intim pillanatot is átéltek majd.

4. Aludjatok együtt (szex nélkül)
Akár szeretnek egy nőt, akár nem, könnyen megosztják velük az ágyat. Az igazán nehéz az, amikor úgy fekszenek a szeretett nő mellett, hogy nem mozdulnak rá. Szerelmesen átölelni valakit megjátszás nélkül, csak azért, mert boldoggá tesz az, hogy mellette lehetünk, a legmeghittebb dolgok egyike. És ezt ő is érezni fogja.

5. Ne csináljatok semmit
De tényleg semmit. Néha ez bizonyul a legnehezebbnek... Ha ekkor is tudjátok élvezni egymás társaságát, igazán intim pillanatokat élhettek át együtt.

 

Fotó: blogs.psychcentral.com

elitedaily.com