Jump to content

Kim Kardashian az Istent hibáztatja súlyfeleslegéért

2014. 12. 15. 11:46

Az amerikai reality-sztár, selfie-királnyő, Kanye West ikonikus zenész neje a múltkoriban igen meglepő kijelentést tett.

Az Urat már sok minden rosszért okolták, ami a világunkban történik, de hogy valaki még a súlyfelesélegét is rákenje, olyan talán még mindezidágig nem fordult elő. Kim Kardashian azonban mégis úgy érezte, terhessége alatt magára szedett kilóiról egyedül az Isten tehet, aki eképp tette a hiú reality-sztárt próbára. Ábrahámot a fia megölésére szólította fel az úr, Kimre a kilogrammok kúsztak fel a várandósság alatt. Majdnem ugyanaz.

-Arra gondoltam, hogy ezzel biztosan van Istennek valamilyen célja. Azt mondhatta: „Kim, te olyan szexi vagy, de nézd csak, mit tehetek meg veled!” –ad értelmezést a Teremtő gondolatairól a selfie-királynő. -Teljesen megőrült a testem. Öt hónap elteltével megfogadtam, soha többé nem vállalok gyereket. Hatalmasra dagadtam, mintha valaki átvette volna az irányítást a testem felett.

Az önimádó valóságshow sztárnak ettől a próbatételtől bizony még a magabiztossága is megbicsaklott, pedig saját bevallása szerint hosszú éveibe tellett elfogadnia gömbölyded idomait.

Remélhetőleg most, hogy visszanyerte versenysúlyát, az Isten is elérte a célját, és Kimnek átment az Úr üzenete. Bármi is legyen az.

(Kép: fashion.hellomagazine.com)