Jump to content

Katasztrófaesküvő lett a gondos tervezésből

2014. 12. 10. 11:25

Egy brit házaspárnak a mai napig könnyek szöknek a szemébe, ha visszagondolnak a nagy napra, amikor törvényesen is összekötötték az életüket. A párás tekintet azonban nem a kellemes élmények fölötti meghatottságtól van. Sajnos épp ellenkezőleg.

A Taylor-Pendlebury házaspár nem kevesebb, mint négy évet töltött azzal, hogy megszervezze az igazi álomesküvőt, amelyhez sem pénzt, sem időt, sem energiát nem sajnáltak, minden apró részletet gondosan kidolgoztak, hogy a Nagy Nap igazán tökéletesen sikerüljön. De még ez sem akadályozhatta meg a sorsot, a lagzi ugyanis csúfos katasztrófába fulladt, a nászéjszakát pedig a kórház sürgősségi osztályán töltötték.

A házaspár még 14 évesen találkozott és szeretett egymásba, 2010-ben pedig elhatározták, összeházasodnak. Négy éven át szervezték és tervezték a részleteket: az esküvő helyszínéül egy törökországi városkát néztek ki, a fényképezés hátteréül pedig egy aprócska szigetet, ahová motorcsónakkal fognak áthajózni a szertatrtást követően.

Minden rendben is alakult, egészen az esküvő napjáig, amikor is a menyasszony már heves hascsikarással ébredt, ami a nap folyamán egyre súlyosbodott. Később a vőlegény is hasonló tünetekre kezdett panaszkodni, így mire elérkezett a perc, amikor kimondhatják a boldogító igent, már szinte egyikük sem mert elmozdulni a mellékhelységről.

-Azt hittem, soha nem leszek képes végigvonulni a násznép előtt az oltárig. Olyan sokat vártunk, hogy végre összeházasodhassunk, de az egész egy borzasztó rémálomba fordult!

A szertartás lezajlásával azonban még nem értek véget a megpróbáltatásaik, hiszen a friss házasokat várta már a következő kihívás: a hullámzó tengeren való motorcsónakozás. Valószínűleg ez lehetett az utolsó csepp a pohárban, mire visszaérkeztek a fotózás után a szárazföldre, a férfit azonnal kórházba kellett szállítani. A temérdek ínycsiklanó falathoz és pezsgőkhöz természetesen hozzá sem tudtak nyúlni.

Hogy tovább fokozódjon az esküvő balszerencséje, másnapra a vendégsereg nagy része szintén elkapta a borzalmas betegséget.

A matematikatanárnőként dolgozó feleség azt állítja, még az esküvő képeket sem bírta látni. A fotókon ugyanis mindketten olyan sápadtak, láztól izzadtak és elgyötörtek, hogy rájuk sem tud nézni.

A családjuk és barátaik jelenleg pénzt próbál gyűjteni, hogy lehetőséget teremthessenek a balsorsú párnak, hogy megismételhessék az esküvőjüket –talán ezúttal egy fokkal szerencsésebb körülmények között. A dolgot némileg megnehezíti, hogy Taylor-Pendlebury-ék még mindig az előző lakodalom anyagi terheit nyögik, azt ugyanis csak hitelből tudták megvalósítani...

(Dail Mail, kép: brunchnews.com)