Jump to content

Későbbi férje erőszakolta meg a híres színésznőt

2014. 12. 07. 11:16

Joan Collins színésznő, akit számtalan híres filmszerepe közül a Dinasztia című televíziósorozatból is ismerhetnek az olvasók, nemrégiben egy új dokumentumfilmben nyilatkozott először borzalmas élményéről, illetve első férjével való megismerkedéséről.

Collins már korábban is tett említést rettenetes múltjáról a ’Joan szerint a világ’ című visszaemlékezésében. A könyv lapjain mesélte el, hogyan kábította el drogokkal, majd erőszakolta meg őt Maxwell Reed színésztársa, amikor a színésznő még csak 17 éves volt.

A pályakezdő lány éppen ez idő tájt fejezte be a középiskolát és írta alá a szerződését a Rank filmstúdióval.

-Reed a találkozónkon elmondta, hogy le kell fürödnie, majd otthagyott egy kis rummal és kólával, meg néhány könyvvel, hogy addig is olvasgassak. A könyvek pornók voltak, amilyennel még sohasem találkoztam. Kemény pornó. A következő dolog, amire emlékszem, hogy a kanapén heverek, miközben Reed erőszakoskodik velem. Hogy amit adott nekem, az kábítószer volt. Bedrogozta az italomat. Rettenetesen éreztem magam.

Collins később a szégyentől és a lelkiismeretfurdalástól hajtva tovább folytatta viszonyát Reeddel, sőt, még abba is beleegyezett, hogy hozzámenjen feleségül.

-Tisztán emlékszem, hogy zokogtam az esküvőm előtti éjjelen, de apám csak annyit mondott, hogy mivel annyi embert meghívtunk a lagzira, most már az a legjobb, ha végigcsináljuk az egészet.

-Nem az én hibám volt, de ezt akkor még nem tudtam. Talán sohasem kellett volna randevúznom vele. Sokkal idősebb volt nálam, és már híres filmcsillag. Collin négy éven át volt az erőszakos Reed felesége, később azonban elváltak.

A színésznő még négyszer állt az oltár elé, jelenlegi férje Percy Gibson, színész.

(Independent, kép: bbkingblues.com)