Jump to content

Így jött rá, hogy megcsalták

2014. 12. 05. 11:16

Pokoli érzés lehet, ha rájössz, párod a hátad mögött szép szarvakat akasztott a fejedre. A Redditen nemrégiben olyan férfiak és nők vallottak, akik roppant kínos körülmények között fedezték fel (volt) szerelmük hűtlenségét.

Íme a legszívbemarkolóbb történetek, a Huffington Post cikkéből válogatva:

-Van, akit a szeretője köp be:

„A szeretője kotyogta el nekem a viszonyuk részleteit egy közös barátunk esküvőjén. Megőriztem a hidegvérem egészen a lakodalom végéig. Nem akartam egyiküknek sem megadni az elégtételt, hogy úgy viselkedek, mint egy őrült, aki szétdúlja valaki nagy napját.”

-Van, aki a telefonszámlán csúszik el:

„Háromszor akkora lett a telefonszámla, mint máskor, ráadásul több, mint 400 percen át egyetlen számmal beszélt. A vicc az egészben, hogy a privát mellett volt egy limitmentes céges telefonja is. A srác, akivel megcsalt, a kollégája volt. Nyilvánvaló volt, hogy le akart bukni, csak túl gyenge volt ahhoz, hogy a szemembe mondja.”

-Van, ahol a Facebook ajánlotta a tippet: „A barátnőmnek több profiloldala is volt, számtalan álnévvel. Egyszer a Facebook ajánlotta az egyiket, hogy talán ismerem, én meg néztem, hogy ez a csaj tisztára úgy néz ki, mint az én kedvesem. Úgyhogy rákattintottam. Persze hogy ő volt, ráadásul aktív kapcsolatban valaki mással. Később megtudtam, hogy még két ilyen oldala volt...”

-Egy hosszú utazás sem épp a legalkalmasabb pillanat:

„Éppen az országon vágtam keresztül, hogy új helyre költözzünk. Megvárta, míg levezetek 600 mérföldet, úgy, hogy még ennyi volt előttem. Miután felmondtam az állásom, a lakásom, felpakoltam a kocsit, állást vállaltam egy másik államban. Ott ültem az autóban a kutyával, a macskával, két egérrel meg a gyerekemmel. Amikor elmondta, azonnal visszafordultunk. Hatalmas hitellel és egy összetört szívvel hagyott ott.”

-Van, akit rajtakapnak:

Hamarabb értem haza a munkából, és egyszerűen rájuk nyitottam az ajtót. Ilyen közhelyesen. A vicces a dologban az, hogy én nyitott kapcsolatot szerettem volna, de ő azt állította, az neki nem menne. Valószínűleg csak nagyon önző volt.”

-Van, akit a biztosítási ügynöke leplez le:

„A biztosítási ügynököm leveléből tudtam meg, hogy amikor összetört a kocsim, abban a (most már volt) feleségem és a (korábbi) legjobb barátom ült. Előtte egy bárban látták őket meglehetősen intim hangulatban.”

(Kép: eligiblemagazinee.com)