Jump to content

Amikor nem a Mikulás szorul a kéménybe

2014. 10. 31. 13:32

Azt mindenki tudja, hogy az online randioldalakon megismert emberekkel nem árt eleinte az óvatosság, ám arra a meglepetésre, ami egy amerikai férfit ért, még a legvadabb álmaiban sem volt felkészülve.

Los Angelesben kisebb csoportosulás vette körbe annak a férfinak a házát, aki nemrégiben egy online randioldalon próbálta megtalálni jövendőbeli szerelmét. A szomszédok arra lettek figyelmesek, hogy egy csupa korom nőszemély van beszorulva a férfi kéményébe, és eszeveszetten segítségért kiabál. A harminc éves Genoveva Nunez-Figueroa-t végül a tűzoltók egy csoportjának kellett kiszabadítania a kéményből, miután megpróbált (talán a Mikulás példáját követve) a kürtőn keresztül bejutni a férfi házába. A tűzoltók kénytelenek voltak kiszedni néhány téglát a kéményből, hogy a résen keresztül mosogatószer segítségével tegyék csúszósabbá a kivezető utat a fiatal nő számára.

A ház tulajdonosa, Lawrence Fernandez később a sajtónak elmondta, összesen hat alkalommal randevúzott Genoveva-val, mielőtt végleg szakított volna a hölggyel.

-Eleinte teljesen normálisnak tűnt egészen addig, amíg két héttel ezelőtt meg nem jelent a házam tetején. Ha észreveszed, hogy valaki a kéményedbe bújt, aki határozottan nem a Mikulás, azért az elég bizarr dolog.

Majd hozzátette:

-Óvatosnak kell lenni ezekkel az online randevúkkal...

A nőt pedig, aki szerelmes hevületében Mikulásnak képzelte magát, letartóztatta a rendőrség illegális behatolásért.

(Kép: videohive.net)