Jump to content

Közös feleség lett az alapja a barátságnak

2014. 10. 01. 11:19

Egészen különleges története van két férfi barátságának, főleg hogy távolról nézve úgy tűnik nincs bennük semmi közös. Egy dolgot kivéve: a feleségük ugyanaz.

Két férfi azok után lett jóban egymással, hogy rájöttek, ugyanazt a nőt vették feleségül. A helyzet pikantériája még, hogy a 45 éves bigámista feleség, Karen valószínűleg éppen ehhez az évjárathoz vonzódik ellenállhatatlanul, ugyanis mindkét férfi 47 éves.

Miközben Chris és Peter egymást vigasztalják félre sikerült házasságaik miatt, a közös nej, Karen jelenleg négy hónapos börtönbüntetését üli, idén nyáron ugyanis, miután lebukott, bigámia miatt ítélték el.

A tárgyalás során a két férfi jogi okokból nem beszélhetett egymással, ám amint lezárult a kellemetlen procedúra, elhatározták, hogy egy sör mellett megbeszélik az élményeiket. Barátságuknak egyikük vallomása szerint az lehet az alapja, hogy egy dolog mindenképpen közös bennük: a feleségük, illetve a tőle elszenvedett lelki sebek.

-Mindkettőnket a bűvereje alatt tartott Karen. –állítják.

Karen egy élelmiszer cég területi vezetőjeként dolgozott, amikor megismerkedett Peter-rel 2005-ben. Úgy érezték, az Isten is egymásnak teremtette őket, így nem sokat teketóriáztak, néhány hónap elteltével egybekeltek. Házasságuk azonban az asszony viselkedése miatt hamarosan tönkrement. Peter otthagyta a közös fészket, hivatalosan azonban nem váltak el.

Chris 2012-ben ismerte meg Karent egy randioldalon keresztül, és ő is olyan gyorsan beleszeretett, hogy nyomban feleségül is kérte. Karen nem árulta el jövendőbelijének, hogy valójában már férjnél van, inkább megülte a következő lagzit is.

Szegény második férj csak akkor ébredt rá a turpisságra, amikor megtalálta felesége emailjei között az első férj levelét, melyben válását kezdeményezi Karentől. Az összetört szívű Chris azonnal faképnél hagyta feleségét, majd levelet írt Peter ügyvédjének, melyben értesítette a fejleményekről.

A két férfi azóta is jó barátságot ápol egymással, és rendszeresen találkozik, hogy megbeszéljék azt a sok nehézséget, amit a közös asszony mellett szenvedtek el. Mindketten úgy érzik, „pokoli élményük” egyetlen pozitív hozadéka az, hogy egymásra találtak.

-Már több, mint hat év telt el azóta, hogy kiszabadultam Karen karmai közül, ezért volt időm felgyógyulni. –nyilatkozta Peter a Daily Mailnek. – Ha viszont Chris-re nézek, látom azt a sok fájdalmat, amin én is keresztülmentem annak idején, ebben próbálok neki segíteni. De tudom, nagyon nehéz. Az ember sohasem tudja kiheverni, ha csalás és átverés áldozata lett.

(Kép: Daily Mail)