Jump to content

Szokatlan férjet választott magának az ausztrál nő

2014. 08. 08. 15:21

Egy ausztrál nő idén ünnepelte egy éves házassági évfordulóját. A dolog érdekessége ezúttal az, hogy a frigyet a céret-i Le Pont du Diable nevezetű híddal kötötte Dél-Franciaországban tavaly nyáron.

A jeles alkalomból felidézte a frigy körülményeit, és mesélt az azóta eltelt egy év nehézségeiről.

Jodie Rose, avagy Le Pont du Diable-né egy évtizedet töltött azzal, hogy körbeutazta a világot és a hídpillérek vibrálását rögzítette mikrofonnal, hogy különleges zenei élményeket varázsoljon a hangokból. Ezeknek az utazásoknak a során találkozott a Nagy Ővel.

A Daily Mail Australia-nak adott exkluzív interjújában elmesélte, milyen nehéz volt elszakadni élete szerelmétől, a francia kőhídtól, amikor vissza kellett térnie otthonába, Sydney-be.

-Rettenetesen nehéz volt a számomra ez az év, amit nélküle kellett eltöltenem. Egy egész életet építettem fel a világ másik végén, amiről azt reméltem, közösen tölthetünk el. Úgy kellett találkoznom a családommal és a barátaimmal, hogy azt, akinek az egész életemet szenteltem, hátra kellett hagynom. El kellett döntenem, hogy így is képes leszek-e visszailleszkedni az ausztrál kultúrába, vagy inkább jöjjek vissza és találjam meg itt a helyem.

Sajnálatos módon a házassági szerződésünk önmagában nem volt elegendő a hatóságok számára, hogy engedélyezzék a letelepedési kérelmemet Franciaországban.

Az ördög hídjával (ez ugyanis a férj neve magyarul) kötött esküvőre14 vendég volt hivatalos.

-Nagyon szeretnék most is vele lenni. –tűnődik elvágyódva Jodie. –Szeretnék vele cseresznyét enni és vörösbort inni, miközben együtt nézzük a naplementét... Az esküvőnk valóban rendkívül látványos volt. Érzem, hogy a közös utunknak még csak a legelején járunk. Még rengeteg felfedeznivaló vár ránk, együtt és külön külön is. Ez az egy év távollét csak megerősítette a köztünk lévő csodálatos, mély szerelmet. De nagyon izgatott vagyok, mert hamarosan újra egyesülhetek az én szexi, francia ördögömmel!

Bár a frigyüket sem az ausztrál, sem a francia hatóságok nem ismerik el, Híd asszony reméli, hogy meglátogathatja a férjét még a második házassági évfordulójuk előtt.

-Az ő rezgései hívnak vissza Európába, alig várom, hogy újra együtt lehessünk. Hiszem, hogy még számos csodálatos dolgot tartogat számunkra a közös jövő, és azt sem tartom kizártank, hogy hamarosan kis babahidakkal tudom megörvendeztetni az uramat.

Egy dolog egészen biztosnak látszik: a házasság sziklaszilárd lábakon ál, a távolság pedig, ahogy mondják, csak megszépíti még e szokatlan szerelmet is...

(Daily Mail, kép: jejooweb.com)