Jump to content

Honnan tudhatjuk előre, hogy jó lesz az ágyban?

2014. 07. 14. 15:30

Akit ért már a hálószobában komolyabb csalódás, mert az ígéretesnek kinéző kaland végül kínos felsüléssel végződött, az valószínűleg szeretné bebiztosítani magát a jövőben, hogy lássa, kivel is érdemes próbálkoznia a balzsamos nyári éjszakák során.

Hogy segítsünk, eláruljuk, mik azok a figyelmeztető jelek, amik segíthetnek leleplezni a másik ágybeli virtuóz képességeit!

Íme a 12 jel, amire figyeljünk!

-Ha rágja a körmét... 

...akkor szereti a végletekig tesztelni a határait, tehát minden bizonnyal szenvedélyes szeretővel van dolgunk.

-Ha van kutyája...

...akkor hozzá van szokva, hogy mások igényeit a magáé elé helyezze, ami nem jön rosszul, ha a mi gyönyörünkről van szó.

-Ha nem félelmetesen jóképű...

...akkor valószínűleg más jó tulajdonságait is igyekszik kidomborítani, hogy a kedvünkben járjon, és nem kell beérnünk csupán annyival, hogy csodálhassuk szépséges arcélét.

-Ha cirkalmas kézírása van... 

...akkor a szakemberek szerint magas a libidója és szárnyaló a fantáziája.

-Ha isteni az illata...

...akkor valószínűleg genetikailag is nagyon összeillik Önnel. A dolog ez esetben akár sokkal többről is szólhat, mint egy futó nyári kalandról.

-Ha egyenesen tartja magát...

...akkor szorgalmas és magabiztos.

-Ha tud magán nevetni... .

..akkor nem veszi túlságosan komolyan önmagát, játékos és humoros,nem túl egocentrikus és beképzelt, ami az ágyban is jól jöhet.

-Ha több nyelvet beszél...

...akkor intelligens, széleslátókörű, és valószínűleg nem retten meg a kemény munkától.

-Ha dührohamot kap az utakon vezetés közben...

...akkor valószínűleg türelmetlen szerető lesz, akit inkább a célbajutás, azaz a csúcspont érdekel, nem az odavezető út.

-Ha szereti napi rutint...

...és megjósolható minden egyes mozdulata, akkor valószínűleg az ágyban is hasonló tulajdonsággal bír, ne számítsunk tőle semmi meglepőre.

-Ha mindig a haverjaival lóg... 

...akkor lehet, hogy egyedül félénk, mert nem bízik magában eléggé. Ha Ön szívesen domináns az ágyban, akkor ez nem lehet probléma. De készüljünk fel rá, hogy sem kezdeményező, sem vad szerető nem fog belőle válni sohasem.

-Ha sokat gesztikulál a kezével... 

...az azt is jelentheti, hogy nagy a képzelőereje, szenvedélyes és kreatív.

(Daily Mail, kép: bostonhealingtao.com)