Jump to content

A legkisebb is számít

2014. 06. 23. 15:08

Sőt, a legkisebb számított igazán, legalábbis idén június 14-én Brooklynban. Itt rendezték meg ugyanis idén másodszorra a „Legkisebb Pénisz Bajnokságát”.

Én is hallottam már természetesen, hogy nem a méret a lényeg, de azért így is meglepő volt, hogy ekkora hátrányból is lehet ilyen gyönyörű előnyt kovácsolni. Ennek ellenére nekem változatlanul kétségeim vannak, hogy vajon a fődíjat és a trófeát a lakás legszembetűnőbb pontján, mondjuk a kandallópárkányon, vagy a vitrinben fogja-e tárolni a győztes.

A versenyen résztvevők több kategóriában is indultak, esti öltözékben kellett az egyik számban felvonulni, a másikban –mint minden valamirevaló szépségversenyen,- természetesen fürdőruhában. A főnyeremény némi készpénz, amit a nézőközönség adományaiból gyűjtöttek össze, egy aprócska korona, illetve –igen stílusosan- egy nagyító alakú királyi jogar.

A verseny tavaly került először megrendezésre, az akkori nyertes a Huffington Postnak adott interjújában kellemesnek, szórakoztatónak és lazának írta le a hangulatot. „Csak mint egy átlagos szombat délután” –nyilatkozott, mely szavak bizony őszinte tűnődésre, és némi irigykedésre készteti az embert.

Az a szervezők célja a rendezvénnyel, hogy magabiztosságot adjanak azoknak a férfiaknak, akiket kevésbé bőkezűen látott el a természet, cserébe viszont nagy adag humorral kompenzálta őket.

Bár a verseny megálmodói és létrehozói szerették volna, ha a twerkelés királynője, Miley Cyrus lenne a döntőbíró, az énekesnő nem vállalta a felkérést. Így viszont bárki, aki elmúlt 21 éves, eséllyel nevezhet e fontos posztra akár a jövő évi versenyen is.

(Kép: dailyedge.com)