Jump to content

Női viagrát az orrba

2014. 06. 20. 10:57

Sikeres próbák után nemsokára piacra kerülhet az új női orgazmust elősegítő szer. Az igény szerint alkalmazható krémről készítői állítják, biztonságos és hatékony is. A ’női viagra’ érdekessége, hogy az orrba kell kenni.

A Teifna nevezetű krém tesztoszteront tartalmaz, ennek a nemi hormonnak az alacsony szintjét teszik ugyanis felelőssé a lecsökkent libidóért. A zselés anyagú krémet azok számára fejlesztették ki, akiknek nehézségeik vannak abban, hogy eljussanak az orgazmusig, számolt be róla a Daily Mail.

A gyógyhatású készítmény tesztelése során 253 kísérleti alanyt vizsgáltak meg. Az amerikai, kanadai és ausztrál nők három különféle anyagot kaptak 84 napon keresztül, az egyikben magas, a másikban alacsony volt a szer hatóanyaga, a harmadikban, a placebóban pedig egyáltalán nem volt tesztoszteron.

A kísérlet végeztével a kutatók megállapították, hogy a 84 nap során azoknak, akik a magasabb dózist kapták, 2,3 orgazmusuk volt átlagban, a placebót használóknak viszont csak 1,7. Azt is kihangsúlyozták, hogy a tesztalanyok semmiféle mellékhatást nem észleltek.

A kutatás vezetője hozzátette, hogy minden ötödik nőnek van rendszeresen gondja a csúcsra jutással, negyedük pedig emiatt igen sokat gyötrődik. Mindezidáig azonban az orvostudomány nem kínált számukra hatékony orvosságot e bajra.

(Kép: makeupjournal.net)