Jump to content

Kínos szexbalesetek

2014. 05. 10. 09:21

A szex, fizikai aktus lévén néha vicces, máskor kínos vagy veszélyes sérülésekkel is járhat. Természetesen mindenki azt hiszi, hogy vele nem történhet meg ilyesmi, de utólag értékelve ezeket a szexbaleseteket, mindenképpen okozhatnak néhány vidám percet. Legfeljebb nem a résztvevőknek.

Ilyen szerencsétlen esetekről nem csak a mentősök, de a tűzoltók is tudnak. Londonban 2010 óta összesen 79 esetben riasztották a tűzoltókat, a szado-mazo szex során használt beragadt bilincs miatt. Azonban nem ez volt a legdurvább dolog, ami beragadt. Egy brit férfi esetében például egyszer a kenyérpirító és a pénisze között fennálló (sic!) kapcsolaton kellett lazítani.

Nem meglepő, hogy a párok gyakran szexuális életük fellendítésére vetnek be ilyen-olyan technikákat, azonban éppen azért, mert szokatlan helyzetek, óhatatlanul is a megfelelő rutin nélkül kezelik ezeket. Ha ilyenkor a párok segítségre szorulnak - ami elég gyakori - még elviselhetetlen szégyenérzetük közepette is okozhatnak néhány vidám percet az ambulancián.

A legkülönösebb dolgokra általában a magyarázat az igen gyakori „megcsúsztam a zuhanyzóban”, amivel az a férfi is érvelt, akit az anyja vitt be a kórházba, ahol egy csavarhúzót találtak a végbelében. Azt hinnénk, az ehhez hasonló esetek csak azokkal az emberekkel történnek meg, akik valahol az evolúció során elvesztették a fonalat, de a jelenség meglehetősen sokszor bekövetkezik. Az említett helyen találtak már villanykörtét, spray-t, pisztolyt, de még befőttesüveget is.

A nők esetében a legtöbb aggodalmat a lecsúszott óvszer jelenti, viszont más balesetek is előfordultak már. Néhány hónapja egy amerikai újság címlapján az a hír szerepelt, miszerint egy fiatal pár síkosító helyett a nagymama nitroglicerin krémjét használta, amely annyira levitte a vérnyomásukat, hogy mindkettőjükre meztelenül, ájultan találtak rá.

A leggyakoribb mégis a szeretkezés közben kapott szívinfarktus. Végülis, a szex edzésnek sem utolsó, mivel óránként akár 300 kalóriát is elégethetünk vele, de azért nem árt óvatosnak lenni. Egy amerikai egészségügyi szaklap szerint egy energikus, intenzív szeretkezés után háromszor nagyobb eséllyel kaphatunk infarktust.

De a fura és vicces esetek kifogyhatatlanok. Rengeteg pár szenved balesetet például a zuhanyzóban, ahol a csúszós felületek okozzák a bajt. „Egyszer szex közben elcsúsztam a zuhanyzóban, és bevertem a fejem a csapba. Hat öltéssel kellett összevarrni a sebet.” – meséli az egyik fiatalember. Hasonló baleseteket okozott már gurulós ágy, beszakadó ágy, a csípős, fűszeres ételek, de egy éppen arra kószáló háziállat is.

 

love.allwomenstalk.com, www.nerve.com

(Fotó: www.tressugar.com, www.huffingtonpost.com)