Jump to content

Mit ne viseljen semmiképp sem az ágyban...

2014. 04. 18. 11:23

..ha nem karja a világ végére üldözni kedvesét? Trükkös terület a lepedő világa, hiszen amellett, hogy az ember lánya szeretné kényelmesen is érezni magát az éjszakai pihenés érdekében, szeretne vonzónak és szexinek is tűnni mellette heverő párja szemében.

Hogy segítsük olvasóinkat ezen az ingoványos terepen, összeszedtünk nyolc olyan dolgot, amit egész biztos nem lenne jó ötlet az ágyban viselniük.

-A pasija elhasznált pólója.

Lehet, hogy kényelmes viselet a kinyúlt, kifakult, foltos jószág, de hogy vonzón nem fog benne festeni, az egészen biztos. Próbáljon meg elszakadni a ruhadarab érzelmi értékétől, és dobja ki örökre.

-Ételfoltos holmik.

Rácsöppent a reggeli kávé? A vacsorára készített rántottszelet átütő szaga lengi körbe? Kicsit morzsás a tévé mellé elropogtatott nasitól? Le vele!

-Az exe cucca.

Csak képzelje el, önnek hogy esne ez fordítva? (Leszámítva persze azt a nyilvánvaló tényt, hogy a férfiak a legritkább esetben feszítenek csak a volt barátnőjük topjában éjszaka.)

-Hajháló, arcmaszk, kézápoló kesztyű, stb.

Megvan annak a diszkrét bája, ha egy nő ott szépül, ahol senki sem látja. Maradjon is ez így.

-Régi, kényelmes bugyogók.

Amik persze azóta lettek mérhetetlenül kényelmesek, amióta szépen kinyúltak, megfakultak. Ugyan az a szabály, mint a fent említett pólóknál: kuka!

-Cuki kislányos holmik.

Egy felnőtt nő mellkasán feszülő Disney-hercegnő nem biztos, hogy a megfelelő üzenetet közvetíti a párja felé...

-Csúszkálós alsónemű.

Ami persze emellett lehet nagyon szexi is. De ha a fél éjszakát azzal tölti, hogy próbálja a helyére rángatni az elcsúszó rétegeket, valószínűleg kevésbé vonzón fognak festeni a szeme alatt másnap a kialvatlanság okozta fekete karikák.

(Forrás: Red Book, kép: sheknows.com)