Jump to content

A méret a lényeg?

2014. 03. 26. 12:50

Egy friss kutatás bebizonyította, hogy a férfiak hímvesszejének mérete valóban sokat számít, ám nem a nőknél, és még csak nem is a hálószobában...

Dr Christopher Morriss-Roberts, a Brightoni egyetem munkatársa hosszas kutatás után azzal az elmélettel rukkolt elő, miszerint a nagy méretű pénisz nagyobb sikert és hatalmat jelent –az edzőtermi öltözőkben. A tehetségesebb urak azért msot ne dőljenek hátra megnyugodva: a túlságosan hatalmas hímtag azonban nem jár elismerő hümmögéssel a férfitársak részéről, sőt, helyette gyanakvást és kételyt ébreszt másokban: vajon ekkora fegyver valóban jól bevethető az ágyban?

Dr Morris kutatása során nyolc különböző sportágakban (tennisz, rögbi, foci, stb.) jeleskedő heteroszexuális és homoszexuális atlétát faggatott. Elemzéséből kiderült, hogy nemi identitásától teljességgel függetlenül mindegyik játékos kiváncsian rá-rápillantgatott társai péniszére az öltözőben, ha alkalma nyílt rá, hogy összehasonlíthassa a különböző formákat és méreteket. Azok, akiket bőkezűbben látott el nadrágtájékon a természet, nagyobb valószínűséggel töltöttek be vezető szerepet a csapaton belül, mint szerényebb férfiasságú társaik. A nagyobb szerszámú játékosokat rendszerint bálványozzák csapattársai, és így könnyen feljebb mászhatnak a hierarchián belül.

Érdekesség még, hogy a csapaton belüli becenevek is gyakran a farokmérettel vannak összefüggésben. A méretes szerszám azonban komoly felelősséggel is járt: a gazdagabb felszereltségű uraknak kutya kötelessége aktívabb szexuális életet is élniük társaik szerint.

Néhány heteroszexuális játékos még azt is bevallotta, hogy az öltözőben egy fél-erekció előállításával is bepróbálkozik néha, hátha úgy nagyobbnak tűnhet fel társai szemében.

(Kép:endalldisease.com)