Jump to content

Mi van és mi lesz a fejed tetején 2018-ban?

2018. 01. 24. 17:00

A frizuránk kinézetünk jelentős részét képezi. Mindegy, hogy milyen márkás és drága ruhát viselünk, ha a hajunk rendezetlen, ápolatlan. Ha trendi frizurát akarsz, akkor van néhány újítás 2018-ra.

Az új év meghozza az új lehetőségeket is, nemcsak az életünk vezetése terén, de a divatban is. A ruházkodás mellett a hajstílusunk is megújulhat, méghozzá a 2018-as trendnek megfelelően. Már tavaly szerettük és sokan kérték is fodrászuktól a bob és a long bob stílust, amellyel idén sem nyúlhatunk mellé. Azok a fazonok ezek, amelyek adják magukat. Nem is túl hosszú, de nem is fiúsan rövid. Az idén fel lehet kicsit turbózni a bobot frufruval. A legjobb a bobban, hogy ha túl rövidnek tartjuk ezt a vágást, és ez zavarna, akkor csak néhány hetet kell várni, hogy long bobbá nőjje ki magát. A frufru nem mindenki számára szerencsés választás, vagy idegenkedik tőle. Van azonban, aki csak addig ódzkodik a frufrutól, amíg a hozzáértő fodrász rá nem beszéli. A magas homlokot jól elnyelő frizurával egészen megújul a külső. Nem arra a frufrura kell gondolni, amely egészen más karaktert ad az arcodnak. Lazább, nem túl sűrű frufru hódít most. Ha pedig már frufrut vágatsz magadnak, de változatosan szeretnéd azt is viselni, akkor kérd úgy fodrászodtól, hogy a két oldalán hosszabb legyen a hajad. Amikor megunod, középen elválasztod, és ki tudod seperni az arcodból.

Tavaly még az egyenes és jól fésült stílus hódított, de az idei évben lehetnek a tincseid kuszábbak és kócosabbak, mert ez lesz a divat. Aki eddig a reggeli kócossággal küzdött, számára ez a legjobb hír, hiszen a jól levágott frizurába csak bele kell túrni, és lényegében indulhat is a nap. A long bob is tovább pezsdíthető, ha nagy hullámokat teszünk bele, a tincseket pedig hagyhatjuk rakoncátlanul tekeredni.

Trendi lehetsz a göndör fürtökkel, de aki a rövid hajban gondolkodik, az is megtalálhatja azt a frizurát, amelyik nőies. Gondolkodhatunk a mindig kényelmes viseletet jelentő, nőies és arcot kiemelő frizurában, vagy inkább az olyan tépett hajban, amelyik vadóc hatást kelt.

A kócos félhosszú, vagyis a shag frizura már tavaly divat volt, de idén is ugyanúgy megállja a helyét. Az átmenettel, lépcsőzetesen vágott haj, középen elválasztva és frufruval, kimondottan menő 2018-ban. A félhosszú tincsek finoman keretezik az arcot, a frufruval pedig lehet játszani.

Megunva a hosszú és kezelhetetlennek vélt hajat, többen döntenek úgy, hogy félhosszúra vagy rövidre vágatják frizurájukat. Ez nagy döntés és nagy változást is ígér. Sokan attól tartanak, hogy a rövid frizurával fiússá válnak, de ez nem feltétlenül így van. A pixie jó választás lehet, és annak is van több változata. A pixie lehet nagyon rövid, és hosszabb fazon is, ami nem csak nagyon jól állhat egy nőnek, hanem fiatalíthat is az arcon. Ez a stílus engedi láttatni az arcot.

Aki nem tud megválni hosszú hajától, az hódol az örök divatnak. A hosszú hajban benne rejlik a sok lehetőség. A copfok, a kontyok, a még mindig hódító fonatok olyan változatossá teszik a derékig érő haj viselőjét, hogy akár minden nap mást mutathat magából.

A 2018-as hajszínt tekintve hódít a természetesség, a természetes színárnyalatok.

(Forrás: marmalade.hu | prettydesigns.com, amazing-hairstyles.com/képek)