Jump to content

Cipőhöz a megfelelő táskát

2017. 05. 08. 09:10

Arra minden férfinak számítania kell, hogy ha egy nővel köti össze az életét, akkor vele együtt számos lábbeli is társul közös életükhöz. Ez tény, el kell fogadni. De ahol cipő akad, ott táska is, mert bizony nem mindegy, hogy melyik topánhoz melyik táskát hordjuk.

Ha nem is mindannyiunk, de a legtöbb nő arról ismeretes, hogy sohasem lehet elegendő cipője. Na és, ha cipőnk sincs, akkor táskából is mindig hiányt szenvedünk. Az online vásárlás lehetőségével még inkább kiszélesedett a választék cipők terén. Az egyedüli, ami ettől a vásárlási módtól visszatarthat(na) az, hogy ilyen módon nem áll rendelkezésünkre a felpróbálás lehetőségével élni. De mit nekünk felpróbálás, ha létezik visszaküldési lehetőség? Mi nők, könnyen átlábalunk ezen a problémán és a kockázatot is vállaljuk azért, hogy újabb lábbelihez juthassunk. Ha pedig egy újabb cipő boldog tulajdonosai vagyunk, akkor szükséges ahhoz egy táska is, hogy öltözékünk a divattal és személyiségünkön túl, azok egymással is összhangban legyenek. Mára a stílusok már szabadon keveredhetnek, nincs ennyire merev szabály a táska-cipő kombinációnak hétköznapi viselet során. Ilyenformában mára szinte mindent lehet viselni, de érdemes odafigyelni néhány szabályra, ha igényesen és lakalomhoz illően szeretnénk megjelenni.

A téli cipődivat hozta az ezüstösen, aranyosan csillogó darabokat, amelyek tavasszal és nyáron is divatban maradnak. Ezek a lábbelik alapjában véve figyelemfelkeltők, merészségről árulkodnak. Az egyik legjobb és legáltalánosabb táska, ami ez esetben szóba jöhet, az a klasszikus fekete. Elfogadható a rózsaszín, vagy a lilának egy hideg árnyalatú táskája, esetleg a sötétkék. A lényeg, hogy visszafogott legyen, hiszen a lábunk már kellően csillog. Ha a kényelmet, praktikumot preferáljuk, akkor egy válltáska a megfelelő választás a megfelelő színben, vagy pedig egy kézitáska.

El is érkeztünk a táskaválasztás során fontos szemponthoz. A nők azt kedvelik, ha egy táska minél több mindent rejthet, de az legyen is kényelmes, ha intézkedős, rohanós napjainkat éljük. Ilyenkor kedveljük a lapos sarkú cipőket és a legjobb választás a vállon átvethető táska. Egy csinos balerinacipővel lazaságot és nőiességünket is hangsúlyozhatjuk.

Nagyon sok hölgytársunk tipeg magas sarkokon nap, mint nap. A csinos szettet nem illik agyonvágni egy jellegtelen táskával, ezért érdemes egy alkalmi táskát választani, ami mutatós kiegészítője lehet szettünknek. Az ilyen táska nem a nagy bevásárlásokra hivatott, de a legfontosabb dolgokat bele lehet rejteni.

Mi a legjobb választás táskák közül akkor, ha a cipőnk sötétkék? A fekete szín alap, az mindenhez passzol, így a sötétkék cipőhöz is, de a szürke is kiváló választás. Ha azonban kontrasztot szeretnénk adni a színeknek, akkor megtörhetjük a kék uralmát pirossal vagy halvány rózsaszínnel. Minél egyszerűbb legyen a táska, ne legyen rajta semmi dísz. Ha kicsi táska kell akkor az legyen borítéktáska, ha több mindent szeretnénk magunkkal vinni, akkor legyen a megfelelő színű kézitáska.

Mozogni indulsz, de az edzőteremig is stílusosan szeretnél elérni? A kényelmesebb, sportolásra, mozgásra alkalmas öltözékhez is a hozzá illő táskát szeretnéd? A sportos öltözékhez a legjobb a hátizsák, vagy sporttáska. Ám sportcipőt nemcsak edzéshez húzunk magunkra, hanem akár egy hétvégi sétához, bevásárláshoz is. Ekkor már nem stílusos a hátizsák. De akkor mi a megfelelő? A sportcipőkhöz kiváló választás a téglalap- vagy négyzet alakú szatyortáskák. Mivel a mai sportcipők akár harsány színben is kaphatók, így arra törekedjünk ez esetben, hogy a táska visszafogottabb legyen.

Hogy a legösszeillőbb darabokat össze tudd válogatni, nézz szét a CCC weboldalán és válogasd össze ruháidat, táskáidat.

(Forrás: marmalade.hu)