Jump to content

Trendek, melyekről soha nem gondoltuk volna, hogy újra divatba jönnek

2016. 09. 28. 12:55

Emlékeztek, amikor tiniként elővettétek a szüleitek régi képeit, és jól kinevettétek őket, mert nem értettétek, miért öltöztek olyan fura ruhákba – mint például a csőnadrág? Persze hogy is érthettük volna, amikor akkoriban olyan nadrágokat hordtunk, amik térdtől lefelé inkább hasonlítottak szoknyára. De hát nem is hibáztathatjuk magunkat, hiszen akkor ez volt a divat! Íme azok a darabok, melyekről azt hittük, soha többet nem látjuk őket viszont a gardróbunkban, pedig hamarosan ezekkel lesznek tele az üzletek.

Trapéznadrág

Bár már egy jó ideje kiment a divatból, az utóbbi egy-két évben megfigyelhettük, ahogy szépen lassan újra teret hódít magának a trapéznadrág.

Vannak, akik nagyon idegenkednek tőle és vannak, akik már előszeretettel hordják, de azt azért megállapíthatjuk, hogy ez nem az a fazon, ami mindenkinek jól áll – még ha 2004-ben az egész világ meg is volt erről győződve.

Nem tudjuk, hol és mikor történhetett, de a trapéznaci újra helyet kapott a 2017-es év divatpalettáján. Mi egyelőre megmaradnánk a boyfriend farmerünk mellett.

A köntös hatású kardigán

A '60-70-es évek nagy slágere volt az oversized kardigán, amit előszeretettel hordtak nők és férfiak egyaránt. Szerencsére ez egy olyan ruhadarab, amit nagyon sokféleképpen lehet variálni.

Felveheted egy laza farmer-trikó szetthez, de jól mutat egy csini ruhával is. Egy szép övvel kombinálva máris megvan az ütős party outfited!

Ez mindenképpen egy olyan darab, amit nem bánunk, hogy újra divatba jött.

A kerek napszemüveg

A hippik kedvelt kiegészítője volt, de Lady Gagán kívül nem igen jutott eszünkbe hordani egészen 2015-ig, amikor is újra divatba jött.

Ezt sem gondoltuk volna még pár éve, amikor olyan szemüvegeket hordtunk, amik a fél arcunkat eltakarták!

Egyre több üzletben találkozhatunk kerek formájú változatokkal, és azt kell mondanunk, nincs is ellenünkre.

A válltömés

A diszkó korszak elhagyhatatlan darabjai voltak a válltöméses felsők. Ha benézel anyukád szekrényébe, te is biztosan találsz majd olyan zakókat, amikben válltömés van!

A '80-as években nagy túlzással használták, de te is visszacsempészheted a ruhatáradba, kicsit visszafogottabb formában.

Nagyon szép vállakat varázsolhat és jól kihangsúlyozhatja a derekunkat, de fontos, hogy megtaláljuk a számunkra előnyös formát, különben olyan vállunk lesz, amit a pasink is megirigyel.

A flitter őrület

Az ABBA idejében élte fénykorát és igazán soha nem tűnt el a divatvilágból, azonban 2017-ben ismét igen hangsúlyos szerephez jut. Hordhatod kabáton, sapkákon, felsőkön, nadrágokon – nincs megkötés. Csak az a lényeg, hogy csillogj túl mindenkit!

Már egyébként idén is találni flitteres darabokat a boltok polcain, és ezeknek a száma egyre csak növekedni fog.

Mi imádjuk a nagyobb szemes, színes darabokat, szóval neked is ideje beszerezned pár flitteres csodát, hogy igazi „Dancing Queen” legyél! :)

(Forrás: marmalade.hu)