Jump to content

Lépj ki a megszokottból, változtass!

2016. 03. 22. 19:00

A tavasz sokakban kelti azt a vágyat, hogy fel kell frissülni, meg kell újulnia. Mi a leglátványosabb változás?

Természetesen az, ha a külsőnkön variálunk valamit. Egy új frizura, egy új hajszín, stílusváltás, és kész a változás.

Sokan dühödnek be annyira, és elszántak a változtatásra, hogy a hosszú hajból rövidet varázsolnak. Nem kell drasztikus hosszváltás, ha nem vagy elég bátor. Elég, ha csak rétegesre vágatod a hajadat, vagy ha előnyös, akkor frufrut készíttetsz, és már úgy tűnhet, mintha kicseréltek volna A frufru idén ráadásul nagyon trendinek számít. Nem mindenkinek áll jól, ezért, hogy biztosra menj, tegyél póthajat a homlokodhoz és azonnal kiderül, hogy illene hozzád vagy sem.

Hosszú hajad esetén, akkor lesz igazán trendi, ha nagy és természetes loknikkal bolondítod meg. Számos videó terjed különböző hajfonási technikákról, kontyok készítéséről. Vannak könnyebbek, nehezebben kivitelezhetők, de egy ügyes kezű családtag hamar rákaphat a fonás ízére. Ha te magad vagy ügyes kezű, akkor saját magad elkészítheted frizurádat. Természetesen gyakorolni kell, de éppen erre jók a videók, mert lépésről-lépésre mutatják a folyamatot. Gyönyörű frizurát lehet készíteni, és nem sok minden szükséges hozzá, csak a hosszú haj. A kontyok és a fonások ráadásul megállják a helyüket hétköznapi és ünnepélyesebb alkalmakkor is egyaránt. Az alkalmi viselethez számos csillogó és díszes kiegészítőt lehet a hajba tűzni.

Nemcsak csatokkal lehet varázslatosabbá és egyedibbé tenni a hajunkat, ugyanis a díszes, köves hajpántok, szalagok is feldobhatják, arról nem beszélve, hogy a díszítésen túl kényelmi funkciókat is ellátnak. Könnyedén felfogják a szemedbe omló tincseket.

A hajvasaló szerkezeteket nyugodtan el lehet most tenni a szekrénybe, inkább a zselét kell előtérbe helyezni, ha vizes hatású frizurát akarsz. Ez ugyanis divatba jön 2016-ban.

Eddig csak a frizuráról esett szó, de a színről nem, pedig új trendek tűntek fel, így kerülhet szóba a vörös minden árnyalata, hódít a rózsaszín és a barack árnyalatok is, a szőke egy új változata, amelyet pezsgő platinának neveznek. Egytől egyig halvány, természeteshez közelítő színek, nem harsányak, erősek.

Itt a tavasz, bátran lehet próbálkozni. Ha unod a megszokott frizurát, de nem mersz drasztikus változást idézni életedben, akkor nyúlj szép kiegészítőkhöz.

(Forrás: brit.co/kép)