Jump to content

5 ruhadarab, melytől vékonyabbnak tűnsz

2015. 06. 21. 16:44

A nők legtöbbször elégedetlenek az alakjukkal. Játszani az illúzióval, optikailag csalni pedig könnyebb, mint lemondani arról a sütiről vagy elmenni futni, igaz lányok? Nos, még mindig azt mondjuk, hogy a helyes táplálkozás és a sok mozgás az egyetlen titok a jó alak elérésében, de azért eláruljuk, hogy van 5 olyan ruhadarab, melyben vékonyabbnak fogsz tűnni.

1. Fekete bokanadrág

A bokanadrág - azaz a boka felett véget érő nacik - nagy divatját éljük most, így könnyedén találsz ilyen jellegű és fazonú nadrágot szinte bárhol. Persze az is remek trükk, ha egyszerűen felhajtod a nadrág szárát néhány ujjnyival bokád fölé. Mivel így kilátszik a bokád, rövid lábaid kissé hosszabbnak fognak tűnni, ráadásul a fekete - mint tudjuk - slankít. Arról nem is beszélve, hogy a fekete nadrág szinte minden ruhatáradban lévő felsővel remekül párosítható!

2. A minden alakon jól álló ruha

Homokóra és körte alkatú hölgyek megmentője a nyáron kényelmes, mégis szexi viselet: a felül szűk, alul bő fazonú ruha. Ez megerősíti a dekoltázst és a mellkast, csodaszép csípővonalat ad, a szoknya résznél pedig ápol és eltakar. Az A-vonalú ruhák tökéletesen alkalmasak egy kis optikai csalásra, a nyári kánikulában segítenek az olyan lányoknak is, akik nem szívesen mutatják meg lábaikat, egy magassarkúval kombinálva pedig kifejezetten vékonyítanak.

3. V-nyakú top vagy felső

A nyak felé szélesedő, mély V betűt formázó nyakfazonú felsők sokat segítenek abban, hogy vékonyabbnak tűnj. Ez a fajta kivágás ugyanis feljebb viszi a fókuszpontot testeden, azaz elvonja a figyelmet az alacsony termetről és/vagy a problémásabb alsó testrészekről. A mély kivágású V-nyak ráadásul elegáns, ízléses formában pedig még előnyödre is válhat, ha szívesen mutatsz egy kis dekoltázst. 

4. Szűkített fazonú blézer

A blézer ereje mindenható a női öltözködésben! Egy csípőnél szűkített elegáns blézer nem csak elegánssá teszi a leghétköznapibb öltözéket, nem csak kiskabátként használható a réteges öltözködésben, hanem slankítja a felsőtestet és V-nyakú felsővel viselve vékonyabb benyomást kelt. Ráadásul eltakarja a szűk felsőn át látszó esetleges úszógumikat, hosszabb fazonban pedig comb- és fenéktájon is takar. Feketében, fekete nadrággal és fekete magassarkúval mindig kiváló választás olyan hölgyeknek, akik takarni akarják problémás testrészeiket, miközben elegánsan trendik szeretnének lenni. 

5. Csípő öv

Az aktuális divat trendek is azoknak kedveznek, akik vékonyítani szeretnék megjelenésüket a divat által. Remek megoldás a csípő vonalában használt öv, akár hosszabb fazonú kabátnál, akár kardigánnál, akár blézernél, de még nyári maxiruhánál is. A mell alatt megkötött öv a mellkasra és a dekoltázsra helyezi a fókuszt, miközben hosszabbá teszi a torzót és takar csípő- és fenéktájékon.

(Fotó: youtube)