Jump to content

Monokróm tavaszi divat

2015. 03. 13. 22:02

A tavaszi divatot általában az üde, élénk színekkel, esetleg a pasztellszínekkel vagy a virágos mintákkal, és a könnyű darabokkal azonosítjuk. Ám egyre trendibb a monokróm, azaz fekete-fehér divat is, melynek tavaszi változata elegáns, klasszikus, mégis légiesen könnyű!

Fekete-fehérben tavasszal? Klasszikus, trendi, jól varálható. Hoztunk három öltözéket, melyet bárki összerakhat saját gardróbjából és szinte bárhova felvehet.

1. Klasszikusan lezser
Vegyél fel egy fekete skinny farmert, lehetőleg manapság divatos térd és combkivágásokkal, és válassz hozzá egy légiesen könnyű, romantikus fehér ujjatlan blúzt. Hűvősebb idő esetén melegítsd magad egy szinte kötelező örök darabbal: a bőr vagy műbőr fekete motoros dzsekivel, egy fekete bőrtáskával és fekete cipővel. Ha elegánsabb viseletre vágysz, válassz magassarkú bokacsizmát, de balettcipő vagy tornacipő is megteszi, időjárástól függően. Igazán dögössé és sikkessé pedig egy széles karimájú fekete kalappal teheted megjelenésed. 

2. Letisztult fehér
A fehér igazi tavaszi viselet, akár a fehéren is! Ha nem félsz megmutatni alakodat, kötelező darab a fehér skinny farmer, melyet fehér blúzzal, pemplum felsővel vagy akár lezserebb pólóval és inggel is kombinálhatsz. A hófehérséget ellensúlyozd fekete kiegészítőkkel: magassarkúval vagy balettcipővel és fekete retiküllel. 

3. Nőiesen könnyed
Ha itt a tavasz, itt a szoknya évszaka is! Válassz magas derekú, térd fölé érő, pörgős fekete-fehér mintás szoknyát és dobd fel egy egyszerű fehér inggel. Elegánsabb lányok húzhatanak fekete magassarkút hozzá, de balettcipővel is romantikusan nőies viselet. Egy szép napszemüveg és egy elegáns kistáska kötelező!

 

(Fotó: mimiikonn)