Jump to content

Cindy Crawford megmutatja, milyen egy 49 éves modell

2015. 02. 15. 20:28

Elképesztően bátor, ugyanakkor tanulságos lépésre szánta el magát az 1990-es évek szupermodellje, Cindy Crawford. Egy divatlapnak állt modellt, ám nem engedte, hogy a fotókon bármiféle mesterséges módosítást végezzenek el. Így láthatjuk, milyen is valójában a 49 éves Cindy Crawford.

Manapság egyre több és több lépést láthatunk a divatvilágban a természetes és mesterkéltség-mentes szépség irányába. Persze még mindig a photoshoppolt, retusált, tökéletes és hibátlan modellek számítanak a fiatalok példaképeinek, ám időnként üdítő és a meglepetés erejével ható kampányokkal is találkozhatunk.

Az utóbbi irányba indult el az 1990-es évek egykori szexi szupermodellje, Cindy Crawford is. A lassan 50 éves amerikai szépség a Marie Claire magazin áprilisi számának állt modellt szexi fehérneműben és pózokban, a képek azonban mégsem olyanok, mint amire számítunk. A modell ugyanis nem engedte, hogy mesterségesen javítsanak a valóságon, azaz a képek nem photoshoppoltak és retusáltak, sőt, valójában mintha szándékosan rosszul megvilágítottak lennének. Ennek eredményeképpen a 49 éves modell teste olyan, amilyen egy valódi 49 éves, formában lévő, de az idő múlását és két gyermek kihordását magán viselő nő teste. 

Azaz Crawfordon is látszanak az idő nyomai: a megereszkedett has, a striák és a narancsbőr a combon. Bár kétségtelen, hogy a szándékosan rosszul megvilágított képek talán még rosszabb színben tüntetik fel Crawfordot, mint amilyen valójában - friss bikinis képei alapján borzasztó jó formában van még mindig! - ám az üzenet egyértelmű: idősödni méltósággal is lehet, felvállalva annak minden nyomát és jelét.

A még így gyönyörű és szexi Cindy Crawford pedig példaképként szolgálhat minden olyan, a modellszakmában - akár kamera előtt, akár kamera mögött - dolgozó szakembernek egyaránt, akik szerint a valóságot mindenáron plasztikázni kell, ha el akarunk adni valamit.

Cindy Crawford pedig 49 évesen, kétgyermekes anyaként büszke lehet idomaira. Na és persze kendőzetlen őszinteségére is.

Azért 49 évesen sem panaszkodhat a szupermodell

(Fotók: dailyhiit, dailymail)