Jump to content

Egyenesen az oltár elé? A legrövidebb sztár-jegyességek

2015. 01. 06. 21:25

Legutóbb Cameron Diaz lepett meg mindenkit azzal, hogy kevesebb, mint két héttel eljegyzése után férjhez is ment Benji Madden rockzenészhez. Ennek kapcsán összegyűjtöttük a leggyorsabb esküvőket a hírességek köréből.

Cameron Diaz & Benji Madden

A Good Charlotte zenekar énekese, Benji Madden 2014-ben ismerkedett Cameron Diaz színésznővel, akivel nem sokat teketóriáztak: a zenész néhány nappal karácsony előtt kérte meg kedvese kezét, majd a jegyespár január 5-én egybe is kelt a színésznő Beverly Hills-i otthonában.



Megan Fox & Brian Austin Green

A csodaszép színésznő és Beverly Hills 90210 sorozat egykori sztárja régóta ismerik egymást, hiszen több, mint 10 éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk azonban nem volt zökkenőmentes, Greennek ugyanis egy rövid szakítás után másodszor is meg kellett kérnie párja kezét. A második alkalommal azonban biztosra mentek, és 2010 júniusában, 2 héttel később össze is házasodtak Hawaii egyik luxusszállodájának strandján. Az esküvőn csak Green korábbi kapcsolatából származó kisfia volt jelen. A házaspárnak azóta két közös gyermeke is született.

Gisele Bündchen & Tom Brady

A gyönyörű brazil modell és amerikai focista férje sem vártak túl sokáig: éppen egy hónappal azután, hogy a New England Patriots csapatának irányítója megkérte Gisele kezét, már oltár elé is álltak a Santa Monica-i katolikus templomban.

Kaley Cuoco & Ryan Sweeting

Az Agymenők (The Big Bang Theory) című vígjátéksorozat szőke sztárja nagyon biztos lehetett szerelmében, hiszen 2013 nyarán találkozott teniszező kedvesével, szeptemberben már menyasszony volt, majd szilveszter éjszakáján férjhez is ment Sweetinghez egy csodás, rózsaszínű Vera Wang menyasszonyi ruhában.

Reese Witherspoon & Jim Toth

A magyar származású, ügynökként dolgozó Toth 2010 decemberében kérte meg a szőke színésznő kezét, a következő év márciusában pedig már ki is mondták a boldogító igent a család Ojaiban (Kalifornia) található farmján. Az akkor már kétgyermekes édesanya hamarosan harmadik gyermekét is világra hoztta.

(Fotók: people, vh1, Kaley Cuoco Instagram, Barcroft Media)