Jump to content

Csillogó szilveszteri bulismink

2014. 12. 29. 17:17

Az év utolsó napján is szeretnél kitűnni a tömegből? Te akarsz a szilveszteri buli legragyogóbbja lenni? Ne felejtsd, december 31-én csak egy sminkszabály létezik: hogy nincs szabály!

Az év utolsó napján végre mindent megtehetsz, amit az esztendő többi 364 napján nem tehettél meg. Legalábbis ami a sminkelést illeti...
Ilyenkor előkerülhet a csillámpor, a műszempilla és a sok-sok szemfesték, egy a lényeg: hogy minél csillogóbb, tündöklőbb legyél!

Készíts otthon feltűnő, igazi szilveszteri sminket az alábbi támpontok segítségével.

1. Ha úgyis csillámport használsz, a szemfestéked lehet visszafogottabb. Tegyél pezsgőszínt a szemhéjadra, és matt barnát a szemzugodba.

2. Fekete szemhéjtussal húzz magadnak igazi vadmacskás vonalat, mintegy meghosszabbítva a szemed vonalát.

3. Használj fekete és ezüst vagy arany csillámport keverve, és egy vékony ecsettel vidd fel a szemhéjtussal rajzolt vonalra.

4. Használj bőven szempillaspirált és ezen a napon ne félj a szexi műszempillától sem!

5. A szem alsó vonalát ezüst tussal húzd ki, és ide is jöhet még némi csillámpor, hogy az egész szemed ragyogjon!

6. Ne felejtsd el a szemöldökceruzát sem, hiszen a szépen ívelt vagy megrajzolt szemöldökkel teljes csak a szemsmink!

7. Mivel a hangsúly a szemeden van, ajkaidat semleges, nude vagy havány rózsaszínű rúzzsal fesd és használj egy kevés ajakfényt. Télen nagy divat a vörös rúzs, ám szilveszterkor nem praktikus: a túl erős szemsmink úgyis elvonja a figyelmet, ráadásul a rengeteg koccintás és a sok kiosztandó puszi miatt ígyis-úgyis hamar eltűnne a piros szín.

Jó bulizást szilveszterre, tündökölj az új év felé közeledve is!

 

(Fotó: popsugar)