Jump to content

Hogyan viselj leopárd mintát?

2014. 11. 12. 11:14

A leopárd minta trendi, sikkes, ősszel és télen is hordható, és bármilyen öltözéket feldob. Ám nem árt, ha tisztában vagy néhány fontos szabállyal a leopárd minta viselését illetően, nehogy divatosból közönséges legyen.

A leopárd minta előnye, hogy bár három színből áll és feltűnő a mintája, valójában semleges darabnak számít, ezért majdnem mindenhez megy. Fontos azonban tudnod, hogy a mintát nem szabad túlzásba vinned: szigorúan egyetlen leopárd mintás ruhadarab vagy kiegészítő legyen csak rajtad! Mivel ez a minta vonzza a tekintetet, ne rontsd el az összképet azzal, hogy más mintás darabok is vannak rajtad. Fő szbály: leopárd mintához csak egyszínű darabokat válassz! 



Azok, akik szeretik a feltűnést és szeretnek a figyelem központjában lenni, mindenképpen jól jöhet egy elegáns, egyszerű vonalvezetésű leopárd mintás kabát. Mivel ez a darab önmagában figyelemfelkeltő, fontos, hogy alatta nagyon egyszerűen öltözködj. Farmer és ing, valamint egyszínű cipő - ennél többet ne áldozz az öltözékre, ha a kabátod leopárd mintás.

Minden nő szekrényében kellene lapulnia egy leopárd mintás magassarkúnak. Egy ízléses darab szinte bármilyen hétköznapi öltözéket feldob mindenféle erőlködés nélkül. Viseld akár farmerrel, akár szoknyával vagy ruhával, hidd el, egy ilyen magassarkúval pimasz csavart adhatsz megjelenésednek. Azonban itt is fontos, hogy a cipőhöz egyszerű és egyszínű darabokat válassz.

A leopárd mintás nadrág talán kicsit túl merész választás, és csak keveseknek áll jól, így ha alapdarabot vásárolsz, maradj a leopárd mintás felsőnél. Egy ilyen blúz vagy top a leggyszerűbb öltözékből is elegáns megjelenést varázsol.



Ha nem vagy annyira oda a leopárd mintáért, hogy ez legyen az öltözeted fókuszpontja vagy nem szereted a feltűnést, válassz egy egyszerűbb kiegészítő darabot, aminek leopárd mintája van. Sál, napszemüveg vagy kisebb retikül a legegyszerűbb kombinációkat is elegánssá teszi.

 



(Fotók: pinterest.com)