Jump to content

Milyenek valójában a férfi sztriptíz táncosok?

2014. 07. 01. 10:30

Aki még nem látta a Magic Mike című filmet, gyorsan pótolja, amiben a legdögösebb fiúk táncolnak félmeztelenül. A legjobb hír pedig, hogy ez a szakma tényleg létezik, csak kicsit másképp kell elképzelni. A következő rövid interjút a neten találtuk, ahol megtudtuk, hogy valójában milyen is ez a munka.

Joe Mangianello, aki még pár éve elfogadott egy szerepet a Magic Mike-ban rájött, hogy ennek az iparnak csak a felső rétegét súrolták. Innen jött az ötlet, hogy bevállal egy interjút, amiben lerántja a leplet a férfi sztriptízesekről. Nézzük, hogy mit is árul el nekünk!

Mi késztetett arra, hogy megcsináld ezt az interjút?

Mikor a filmet forgattuk, akkor ébredtem rá, hogy rossz üzenetet adtunk át a világnak, arról, hogy milyen ez a szakma. Több félreértést is tisztázni akartam, ezért vállaltam az interjút.

Mi a legnagyobb félreértés a férfi sztriptíz táncosokkal kapcsolatban?

A feladatuk az, hogy úgy bánjanak a nőkkel, ahogy a nők elvárnák, hogy bánjanak velük otthon. Olyan társaságot kapnak egy ilyen klubban, amit kint, a világban nem kapnak meg. Millió oka lehet, hogy egy nő miért jár sztriptíz klubba. Lehet, hogy otthon nem értékelik eléggé vagy nem kap elég szeretetet. Ezeknek a srácoknak meg pont ezt kell tenniük. Sokszor úgy asszociálnak a férfi sztriptízesekre, mint a nőire, pedig ez két különböző dolog. A legtöbb férfi féltékenységből még azt is gondolja, hogy ezek a srácok csak egyéjszakás kalandok miatt táncolnak.

Szerinted mi a különbség a férfi és női sztriptízesek között?

A női táncosok csak úgy kapnak pénzt a férfiaktól, ha vetkőznek. Általában azok a nők, akik idejutnak, rossz családi háttérből kerülnek ide. A férfiaknál ez máshogy van. Ők szeretik ezt csinálni, és amíg fiatal vagy, mi más dolgod van, mint szórakoztatni a szebbik nemet? Olyan sztriptíz táncos is van a férfiak között, aki már az ötvenes éveiben jár.

Hasonlítottak az igazi férfi sztriptíz táncosok ahhoz a szerephez, amit játszottál?

Van egy hatalmas poszter a Magic Mike filmből rólam Dallas-ban, az egyik legsikeresebb klubban. Éppen tűzoltó jelmezben vagyok. Szerintem ez mutatja, hogy elértem azért a tiszteletüket azzal, amit csináltam a filmben.

Tudod most már, hogy a film mennyire volt valósághű a klubban látottak alapján?

A Magic Mike igaz volt. Akármelyik táncossal beszélsz, azt mondják, hogy imádták. A főszereplő sztorija egy megtörtént eset alapján volt mintázva. A legnagyobb dicséretet a klub tulajdonosától kaptam. Miután megmutattam neki a filmet felém fordult, és ezt mondta: „Majdnem azt hittem, hogy ezt a filmet olyasvalaki készítette, aki már 30 éve a sztriptíz iparban dolgozik.”

forrás és fotók: www.elle.com