Jump to content

Alexander Wang a H&M-nek tervez kollekciót

2014. 04. 16. 17:17

A H&M évente mindig felkér egy nagy tervezőt, hogy egy limitált kollekció erejéig tervezzen az áruházláncnak. Idén a híres Alexander Wang tervezővel állapodtak meg. És nincs mit szégyellni, ujjongtunk örömünkben.

Maga a new york-i tervező alig várja, hogy együtt dolgozhasson a céggel, de még nem árulhat el semmit. A tehetséges ifjú egyébként már a Balenciaga kreatív igazgatója, de ettől függetlenül megvan a saját divatháza, és folyamatosan halmozza a sikereket.

A kollekció női, férfi és kiegészítő részből fog állni. Wang Instagrammján osztotta meg a hírt: - „Megtisztelve érzem magam, a H&M-mel való közös munkáért.”

Wang még ezt is hozzátette: -„Ezzel a csapattal dolgozni izgalmas és szórakoztató lesz. Nagyon nyitottak a határok feszegetésére, és, hogy felrakjanak egy magas szintet a kreativitásra. Egy nagyszerű lehetőség, hogy szélesítsük az Alexander Wang márka közönségét és, hogy megtapasztalják magának a márka alkotóelemeit és életstílusát”.

„Alexander Wang ma az egyik legbefolyásosabb személy a divatvilágban.” mondta a H&M kreatív tanácsosa, Margareta van den Bosch. „Pontosan érti, hogy az emberek mit akarnak viselni, és olyan energiával és szenvedéllyel csinálja, ami fertőző.”

Wang hivatalos Instagramján posztoltak egy videót, egy kosárlabda pontozási tábla segítségével, ami visszaszámlálás után mutatta, hogy ’Wang X HM’. Egy másik videót is megjelentettek a Coachella zenei fesztiválon is.

Olyan nagy divattervezők nyomdokaiba lép, mint a francia tervező Isabel Marant, aki novemberben adott ki egy hasonló kollekciót. Rajta kívül már Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace, Marni, Matthew Williamson, és Lanvin is tervezett a H&M-nek.

Alexander Wang kollekciója november 6.-án jelenik meg a boltokban.

Forrás: www.vogue.uk.co

Fotók: www.butterboom.com