Jump to content

Fesztiválra stílus ötletek

2014. 04. 14. 17:59

Előző hétvégén tartották a Coachella fesztivált, San Fransisco-ban, ami körülbelül olyan, mint nekünk a Sziget. Egy dologban különbözik, hogy hemzsegnek a világsztárok és modellek. Lássuk a legjobb szerkóikat!

Coachella fesztivál semmiben sem különbözik a Szigettől vagy Balaton Sound-tól, csak annyiban, hogy jóval nagyobb, és komolyabb sztárok is szívesen megfordulnak ott. Ez az esemény persze a ruhákról is szól, hogy ki hogyan bulizza át a napot. Ilyenkor az internet tele van fesztiválos divatképekkel, ami most sem volt másképp.

De hogyan is kell öltözni egy ilyen fesztiválon? Nagyon egyszerű. Azt kell elképzelned, hogyha 24 órában csak egy szerelést viselhetsz, mi lenne a legkényelmesebb és legtrendibb számodra. És mivel a fesztiválok általában nyáron vannak, lengén kell öltözni.

Viszont a Coachella egy kicsit más. Itt jól kell kinézni, akár Valentino-ban is jöhetsz, mivel sokan így tesznek. Ide busás árat kell fizetni, hogy bejuthass, így nem kell attól tartani, hogy a többi fesztiválozó ellopja a cuccod. A lényeg, hogy minél egyedibb legyél és emellett még kényelmes is legyen. Sok stílus keveredik, köztük a legnépszerűbb a laza, hippi stílus. Egyértelmű, hogy mindenki ki akar tűnni a tömegből. ezért ugyanaz a trend hódít, mint egy éve, a színes haj. Így teljesen normális ha pink, zöld vagy kék hajú embereket látsz.

Olyan sztárok buliznak itt, mint Leonardo DiCaprio, Cara Delevingne, Beyoncé, vagy Katy Perry. Itt nem támadnak rájuk az emberek autogrammért, hanem gondtalanul élvezhetik az estét. A fellépők között van Calvin Harris, Pharrell, sőt most Beyoncé is fellépett Jay-Z-vel. Lorde sem maradt el, és MGMT is itt volt, aki hozzánk is jön a Volt Fesztiválra. Itt vannak a szerintünk legjobban öltözött emberek.

Forrás:

www.harpersbazaar.com

www.prettymuchamazing.com