Jump to content

A Louis Vuitton visszavett logós mintáiból

2014. 04. 13. 17:20

Ha látunk egy mogyoróbarna LV-s feliratú táskát, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy eredeti. Egyre több hamisítvány létezik, szerencsére erre Louis Vuitton is rájött, így a legújabb kollekció kifejezetten letisztult lett.

Manapság már mindent hamisítanak, ha tehetik, de főleg a Louis Vuitton-t. Ők is rájöttek arra, hogy kicsit túlzásba vitték a logós mintáikat, így ebben az évben az egyszerűségre törekedtek.

A 2014-es tavaszi-nyári reklámban legújabb táska kollekciójukat hirdeti, ahol már visszavettek a logóikból szerencsére. Az új táska, ami a tavasz színeiről árulkodik, a ’Lockit’ nevet kapta, a kis lakat után, ami minden táskát díszít. Feltűnő vonalaival és anyagok innovatív kombinációjával reprezentálja az ikonikus monogram új látásmódját.

Az elbűvölő színésznő, Michelle Williams (33), aki Heath Ledger özvegye, csodásan fest a fotókon, ahogy ül a biciklin vagy a bőröndökön. A szőke szépség másodszorra lett megválasztva, hogy reklámozza a Louis Vuitton legújabb kollekcióját. Rövid szőke haja frissnek és üdének mutatja Williams-t, amit piros körömlakkal és rúzzsal dobtak fel. Kedvenc képünk, mikor kék farmerban és fehér pulóverben pózol, a nude LV táskájával.

Williams-t több szerelésben láthatjuk, hogy a táska tavaszi színeit kiegészítse. Attól függetlenül, hogy a kampány a táskákról szól, Michelle még így is kitűnik a csodás táskák közül. A fotókat Peter Lindbergh készítette már második alkalommal.

 

 

 

 

Forrás:

www.elle.com