Jump to content

Új Kate Moss kollekció a Topshopban

2014. 04. 10. 16:57

A gyönyörű szupermodell már 2007-ben is tervezett egy Topshop kollekciót, ami annak idején hatalmas siker volt. A Forbes magazin szerint Moss a 15 legjobban kereső befutott modellek egyike, aki amellett, hogy egyre többet tervez, még mindig gyönyörű a Vogue címlapján.

A 40 éves modell utoljára 2007-ben dolgozott együtt a Topshop csapatával. Még jól emlékszünk az akkoriban óriási sikert aratott kirakati fellépésére, amikor nyitás előtt egyszercsak megjelent az Oxford street-i Topshop áruház kirakatában egy piros ruhában. A média megőrült, a felhajtás remekül sikerült.

Most mintegy hét évvel később, ismét örömmel tervezett újra az angol divatháznak. A Topshop vezetője, Sir Philip Green is már várta a folytatást. Természetesen maga Moss reklámozta a 2014-es tavaszi kollekcióját, aminek a darabjait a legutóbbi Vogue fotózáson is viselte. Ez volt a 35. fotózása a Vogue számára, és ebből harmincszor volt címlapon.

Maga a kollekció egyértelműen a lazaságról és az egyáltalán nem erőltetett szexiségről szól. Négy csoportra oszthatjuk az összeállításokat: pizsamás, 80-as és 90-es évek house-partyra emlékeztető ruhákra, koktélruhákra és estélyikre. 50 darabot tervezett, és Moss azt is elárulta, hogy saját gardróbjából is lopott pár ötletet.

Április 30-tól kapható az üzletekben és online is a teljes kollekció, valamint az amerikai Nordstrom üzlethálózatban, illetve először a Net-a-Porter.com-on is.

Fotók:

www.fashionista.com