Jump to content

Palvin Barbara újra magyar kampányban

2014. 04. 03. 17:41

Kedvenc modellünk ritkán adja arcát hazai kampányhoz. Legutóbb Miss Manga-ként csodálhattuk meg a L'Oréal Paris nagyköveteként, most viszont a szépség az Andrássy úti multibrand-pláza kampányarca lett, és húsvéti hangulatú tavaszi-nyári kollekciókat mutat be itthon.

Talán már alig akad valaki, aki nem hallott volna Palvin Barbaráról, a külföldön és természetesen itthon is befutott 21 éves modellről. Palvin alig vállal el már magyarországi munkát, folyamatosan kapja a felkéréseket különböző divatházaktól világszerte. Legutóbbi szerződését a párizsi L'Oréallal kötötte, és a japán rajzfilmfigurás Miss Manga szempillaspirált reklámozta, nem akármilyen összhatást elérve.

A hazai il Bacio de Stile fotózást hazánk egyik ismert divatfotósa, Tombor Zoltán készítette év elején. A modellek Bottega Veneta, Valentino, RED Valentino, Salvatore Ferragamo és Chloé új kollekcióinak darabjait viselték.

A képek a tavaszi idillt teremtik meg, amelyhez Barbi kiváló választásnak bizonyult. A fotózás az áruházban zajlott, éjszaka, amit a modell kifejezetten élvezett. 

 

 

Fotók, forrás:

www.fashiogonerouge.com

www.womendailymagazine.com

www.instyle.hu

www.divany.hu