Jump to content

Kiszivárogtak Kristen Stewart Chanel kampányfotói

2014. 03. 27. 17:37

A Chanel ritkán választ kampányára híres sztárokat, de most kivételt tett. Előző év decemberében tudtuk meg, hogy Kristen Stewart, a Twilight trilógia hősnője lesz az új kampányarca a francia divatháznak. És végre láthatunk pár fotót is az új kollekcióból.

Karl Lagerfeld a Chanel örök kreatív igazgatója Kristent választotta a márka népszerűsítésére. Azóta a színésznő minden rangos eseményen valamilyen vadító Chanel szerelésben jelenik meg, és nem meglepő, mindig jót választott.

De most végre lehullt a lepel a legújabb fotókról, amikre már az egész világ kiváncsi volt. Egy lelkes rajongó töltötte fel a fotókat az Instagramra, a kollekció neve: Paris-Dallas, ami azt is elárulja, hogy western hangulatú lesz. A fotók májusban jelentek volna meg, de megelőzték a dátumot.

Mind a fotózást és a ruhák tervezését Lagerfeld készítette, és mint mindig, most sem kell csalódnunk. A fotók bámulatosak lettek. A régies hangulatot keltő fotókon Kristen western stílusú, rojtos, farmer darabokban pózol, cowboy csizmákkal feldobva. A színésznő szinte természetesen adja a laza stílust, hiszen ő maga is ilyen. Kristen, tervező múzsája volt a kollekcióban, és egyszerre adja a high-fashion és a kényelmes chic stílus keveredését. És el kell ismernünk a színésznő jobban néz ki, mint a kifutón végigvonuló modell.

A sminkje egyszerű, de látványos volt. A szemén volt a hangsúly, amit a füstös sminkkel érték el, és a haja sötét maradt, viszont be volt fonva. Még senki nem látta ilyen hajjal a színésznőt, de imádtuk. Alig várjuk a hivatalos megjelenését a kampánynak.

Fotók:

www.vogue.co.uk

www.fabsugar.com