Jump to content

Lady Gaga stílusa megunhatatlan

2014. 03. 21. 17:10

Az énekesnő egyszerűen beleveti magát az életbe 2014-ben. Hirtelen előrukkolt egy címlapfotózással, majd tavaly novemberben megjelent Artpop albuma után hamarosan nagyturnéra indul. Interjújában őszintén beszél szerelméről és nehézségeiről. Állítja: ő is csak egy a sok híres ember közül.

A Harper’s Bazaar márciusi számában ő a főszereplő, a fotókat Terry Richardson készítette. A fotók kivételesen nem lettek annyira sokkolók (persze azért van pár meztelen testrész), sokkal inkább a ruhákon volt a hangsúly. Gagát és stílusát nehéz megunni, mindig előrukkol valamivel.

Nem volt eseménymentes számára a tavalyi év sem, hiába, Lady Gaga-nak lenni sem könnyű. A legújabb albuma, amelyet Jeff Koons művész segített megalkotni, megosztott kritikát kapott. Ráadásul a menedzserével is összeveszett, pont az albuma kiadása előtt egy héttel. A magazin a műtétje utáni felépüléséről is kérdezősködött, mivel a művésznőnek csípő sérülése volt, az ízületével voltak problémák és emiatt több koncertjét is le kellett mondania. Egy szóval nem volt könnyű éve. De azóta felépült és egy rövid vakáción is volt szerelmével, Taylor Kinney-vel, a ’Chicago Fire’ szereplőjével. Újult erővel dolgozik a koncert turnéján, szóval örömmel tudatta velünk, hogy minden újra sínen van nála. Egyébként Bécsbe is jön, így aki szereti, itt megnézheti a showját november 2-án.

Az interjúban nyíltan beszélt magáról, a munkájáról és problémáiról. Úgy érzi, hogy személyisége a sikerektől nem változott meg. Folyamatosan dolgozik, ötletel, azonban a tapasztalatai a hírnévvel kapcsolatban megváltoztak. „Ma már sokkal elégedettebb vagyok magammal. Mikor fiatalabb voltam, folyamatosan nyomást éreztem, hogy mi van, ha a sikerrel együtt meg is változom. De csak a munka célja változott meg. Most már vannak rajongóim. Új célom van, az, hogy emlékeztessem őket: én is csak egy vagyok közülük. Az öntudatom változott meg.”

Az aranytorkú énekesnő arról is beszélt, hogy alig várja, hogy az űrben is előadhasson. „Nagyon várom már az előadást. Épp most csinálok egy aukciót, hogy pénzt gyűjtsek a Born This Way Alapítványnak. Az űrben való előadást hatalmas megtiszteltetésnek gondolom. Kihívás elé akarom állítani magam azzal, hogy olyan dologgal szeretnék előrukkolni, ami nem csak mindenkit összehoz, de van üzenete is, ami a végtelenig nyúl.”

A tavalyi évet kifejezetten nehéznek értékelte: "Nagyon összetört voltam 2013 végére. Belefáradtam a harcba, amit nap, mint nap küzdöttem az emberekkel. Alig éreztem a szívdobogásomat. Mérges, cinikus voltam, és egy olyan szomorúságot éreztem, hogy akármerre mentem, mintha egy nyíl szúrt volna belém… De január elsején felkeltem, és elsírtam magam újra, és a tükörbe néztem; Azt éreztem, hogy kiégett belőlem a fény - de úgy éreztem bármi maradt is ott, meg kell többszöröznöm. A rajongóim, a családom miatt. És szerencsére találtam egy kis szikrát…"

Ruhái olyan tervezők kreációi, mint például Carolina Herrera, Christopher Kane, Atelier Versace, Emilio Pucci vagy Saint Laurent.

 

 

(Fotók, forrás: www.harpersbazaar.com, www.idolator.com, www.celebuzz.com, www.gotceleb.com)