Jump to content

3 bájos frizura az ünnepekre

2013. 12. 20. 06:00

Nincs abban semmi meglepő, hogy ha már annyi energiát fektetünk a dekorációba, fáradozunk a megfelelő ajándékokért, gondoskodunk az ünnepi menüről, hogy magunk is valamivel különlegesebben szeretnénk kinézni, mint egy átlagos napon. A ruha és a smink mellé most 3 egyszerűen elkészíthető, mégis az ünnepek hangulatához tökéletesen passzoló frizurát mutatunk.

A karácsony bensőséges hangulatról a fények, a fenyő illata, a hagyományok és a családi kör meghittsége gondoskodik. A belső ráhangolódás mellett ugyanolyan fontos szempont arra is figyelmet és időt szentelni, hogy külsőleg is ünnepi díszbe öltözzünk. Egy szép ruha, egy egyszerű smink és egy különleges frizura készítése bele kell hogy férjen, bármilyen zsúfolt is a napunk. Ez utóbbihoz nem kell feltétlen fodrászhoz rohanni, elég az is, ha másképp készítjük el a hétköznapok megszokott frizuráit, megadva ezzel azt a különlegességet, amit maga az ünnep képvisel.

Most jöjjön három frizura hosszú hajra az ünnepek eleganciájának jegyében.

Fonott konty

Elegáns frizura, ami mindössze 5 perc alatt elkészíthető.

via

Fonott balerina

A hajfánkkal látványos konty készíthető pillanatok alatt. Kicsit másképp használva így a konty köré fonatot tekerhetünk.

via

Fonott-csavart

A három részre osztott és felcsavart frizura nem újdonság, amit egy-egy fonott tinccsel és kiegészítővel könnyedén elegánsabbá tehetünk.

via