Jump to content

Ruhaválogatás az őszre

2011. 09. 25. 00:15

Az ősz nem jelent egyet a nadrágba burkolózással, hisz amíg az idő engedi és a nap megörvendeztet bennünket melengető sugaraival, hordjunk nyugodtan ruhákat. Kedvébresztő összeállítással készültünk.

Ha megnézzük az ősz ruhaválasztékát, kétséget kizáróan nem lesz maradása a farmernadrágnak. Mutogassuk bátran továbbra is lábunk és érezzük jól magunk a gyönyörű ruhákban. Egy kis válogatás következik, hogy kedvet ébresszünk.

A matróz csík nem ment még ki a divatból. Ha ez a stílus nem igazán jönne be, nem kell lemondani a csíkokról, mert itt figyelhető meg leginkább a különbözőség és változatosság. Laza vagy elegáns, színes vagy szürke, a sokféle csíkos ruha közül rálelhetünk az igazira. A kék szín is figyelmet érdemel. Szó szerint tündökölni fogunk ezekben a ruhákban. Ahogy a körömlakkoknál is erős volt a kék mezőny, itt is ugyanez megfigyelhető. Annyira szépek és egyszerűek, hogy könnyen megtalálhatod az ízlésedhez leginkább közelállót. A színek közül a piros és zöld ruhák a legütősebbek, a mintáknál pedig a virágos darabok a legkedveltebbek. Ha eddig otthon szívesen húztad fel párod pulcsiját, akkor ezt most megteheted az ajtón kilépve is. A kötött pulcsik a szezon másik nagy befutói. Vannak testhez feszülő, szűk és a párunk ruhásszekrényéből előkapott bő fazonok. Ami leginkább elegáns az őszre tekintve, azok a következő kettő az egyben ruhák. Úgy tűnhet, hogy felső és szoknya külön, de a látszat jelen pillanatban csalóka. Egy biztos, stílusos megjelenést ígér. És a végére egy igen mutatós, fehér csipkés ruha.