Jump to content

Kényelmes, meleg kutyafekhely, pulóverből

2015. 12. 07. 17:00

Van pár leselejtezett holmid? Ne dobd ki! Készíts belőle szemrevaló kutyafekhelyet, amit kedvenced imádni fog, főleg a hideg téli estéken.

A nem kellő pulóver, hosszú ujjas egyik legkreatívabb újrafelhasználási módja, ha négylábúdnak fekhelyet készítesz belőle. Egyrészről sokkal olcsóbban kijössz így, mintha valamelyik boltban vásárolnád meg, plusz kiskedvenced biztosan nem kerüli majd el, hiszen köztudott, hogy a kutya sokkal jobban szeret olyan helyen pihenni, ahol érzi a gazdája illatát.

A pulóverből vagy hosszú ujjasból készülő fekhely cicádnak is kényelmes fekhelyként szolgálhat, habár őket nehezebb rászoktatni arra, hogy csak egy bizonyos helyen szenderüljenek álomba. De próba szerencse! Egy dolog biztos, a hideg téli estéken, örömmel fogják bevackolni magukat a meleg, puha fészekbe.

Ha kedvet kaptál a hozzá, akkor ezekre lesz szükséged:

  • pulóver vagy hosszú ujjas (mindkettő jó hozzá)
  • párna
  • tű és cérna

Az elkészítése nagyon egyszerű, ha szeretsz varrni, akkor még élvezni is fogod! Először is tömd ki pulóvert egy kényelmesebb anyaggal (pl.: párnával), majd varrd össze a derékrésznél.
Második lépésben tömd ki az ujjakat keményebb anyaggal, majd varrd össze őket egymással, és végezetül varrd hozzá a párnával kitömött részhez. Gyakorlatilag el is készültél vele! Már nincs más dolgod hátra, mint figyelni négylábúd örömét.


Fotó: wonderfuldiy.com